به بهانه ی کتابهایت با من تماس بگیر به بهانه ی شعرهایی که برایم نخوانده ای با من تماس بگیر به بهانه ی بهانه هایی که نداری...
من از آغوش تو بارها به بهشت رفته ام بهشت مگر کجا می تواند باشد جز آنها که خودت نگویی کاش جای دیگری بودم
آدم در روز کلی کلمه می شنود... بعضی کلمه ها آبادت می کنند و بعضی خراب ! بعضی کلمه ها جنسیت دارند , بعضی ها هم شخصیت دارند.مونث اند و لطیف یا مذکر و خشن کلمه ها وزن و مزه هم دارند. وزن بعضی هایشان زیاد است و مزه ی بعضی هایشان تلخ . بعضی هایشان قلع و قمع می کنند , بعضی هایشان نوازشت ... شنیدن جمله ی " جای طرف خالی !" , همیشه غمگینم می کند . یاداوری می کند که یکی باید باشد که نیست. حس می کنم جاهای خالی دلم زیاد شده است ... نفسم را بیرون میدهم و می گویم : " جای خالی بعضی آدم ها با هیچ چیز پر نمیشود...!"
به نظر من عشق یعنی هیولا ! تا وقتی که کسی رو دوست نداشته باشی , راحتی ! اما همین که عاشقش شدی , اون کوه میاد سراغت من که از عاشق شدن مثل هیولا می ترسم ! تو نمی ترسی ؟ عاشق هر کسی که شدی دیگه نمیتونی فراموشش کنی . واسه همینه که به نظر من : عشق یعنی هیولا !
+دیگه بهت راستشو میگم تامی , من دوست دارم - منم باید بهت راستشو بگم کریس , دیگه فایده نداره peaky blinders*