پاسخ : هر کی هر متن و شعری دوست داره بنویسه از درویشی پرسیدند: جمله ای بگو که درلحظات شادی غمگین ودرلحظات غم شادمان کند گفت بگویید: این لحظات هم خواهد گذشت...! [/URL][/IMG]
پاسخ : هر کی هر متن و شعری دوست داره بنویسه دردیک پنجره را پنجره ها می فهمند کورشدن راگره ها می فهمند یک نگاهت به من آموخت که درحرف زدن چشمها بیشتراز حنجره ها می فهمند :ghalb::confused0075:
پاسخ : هر کی هر متن و شعری دوست داره بنویسه مرد یعنی کار و کار و کار و کار یکسره در شیفت های بیشمار مثل یک چیزی میان منگنهروز و شب از هر طرف تحت فشار مرد موجی است هی در حال دوجان بر آرد تا برآرد انتظار او خودش همواره در تولید پوللیک فرزند و عیالش پول خوار با چه عشقی دائما در چرخشندگرد شهد جیب او زنبور وار چون که آخر شب به منزل می رسدخسته اما با لبانی خنده بار جای چای و یک خدا قوت به اومی شود صد لیست در پیشش قطار از کتاب و دفتر و خودکار ، تااسفناج و پرتقال و زهرمار آن یکی می خواهد از او شهریهاین یکی هم کفش و کیفی مارک دار هر چه می گوید که جیبم خالی استهر چه می گوید ندارم ، ای هوارنعره می آید : "به ما مربوط نیستما مگر گفتیم ماها را بیار" مرد یعنی آن که با پول و پلهمی شود در خانه ، صاحب اعتبار مرد یعنی سکته ، یعنی سی سی یوختم مطلب ، مرد یعنی جان نثار
هجران تو سوهان به دلم می ساید/ چشمان مرا به خون دل آلايد/ اي کاش کنون کنار من بودي،کاش.../ يک عطسه نمودم آخ جان! :صبر آمد!
خالی ام از حرف پُرم از دلتنگی تشویش هجرت باران خسته ام از اندیشه ..دلگیرم از سوالات بی انتها آلوده ام به روزمرگی دورم از عشق بی میلم به گفتن یا نگفتن حنجره را رغبتی به فریاد نیست تلخم ..نا پاکم ..مبهوتم ..دل چرکینم ..خشمناکم از خود فرسنگها فاصله دارم ..فاصله ای که کم نمی شود در عذابم ..در تب و تابم ..در التهابم خسته ام ...خسته ام از تکرار ..از تکرار لبخند بی ریشه ! میان این درد تا درد بعدی .. فرسوده ام ..رنجورم ..خسته ام ..خسته ام .. کجاست بارانی از عطوفتِ بی منت تا نمناکم کند ... کجاست دستی تا بگیرد دستم از روی مِهر... کجاست آن در که به نور باز شود .. کجاست باران کجاست...
پاسخ : هر کی هر متن و شعری دوست داره بنویسه تو را من چشم در راهم شبا هنگام که میگیرند در شاخ تلاجن شاخه ها رنگ سیاهی........... تو را من چشم در راهم........... :ghalb::ghalb::ghalb:
پاسخ : هر کی هر متن و شعری دوست داره بنویسه [h=6]شخصی گفت : من بیست سال دارم . بزرگی بر او خرده گرفت که نباید بگویی 20 سال دارم ، باید بگویی آن 20 سال را دیگر ندارم .[/h]
پاسخ : هر کی هر متن و شعری دوست داره بنویسه جهنم جائیست که هر روز صبح از خواب بیدار میشی و نمیدونی برای چی داری زندگی می کنی....!!!:happy0199:
پاسخ : هر کی هر متن و شعری دوست داره بنویسه [COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=3][COLOR=Gray][B]میترسم از اینکه[/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000] [FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=3][COLOR=Gray][B]روزی[/B][/COLOR][/SIZE][/color][/color][/color][/color][/color][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000] [FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=3][COLOR=Gray][B]یک جایی[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=3][COLOR=Gray][B]من و تو[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=3][COLOR=Gray][B]خیلی دور از هم[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=3][COLOR=Gray][B]شب و روز در آغوش یک غریبه بی قرار هم باشیم...!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/FONT]