بازهم درودی و تولدی قربان آن شوم که تو را آفریده است عزیزمون 15 ساله شد، حدس زدید تولد کیه؟ درسته تولد تاپفروم عزیزه از همان روزی که پای تو به این دنیا رسید غصه هایم یک به یک از قلب و جانم پر کشید روز میلاد تو دنیا یک صدا خندیده بود اسمان در مقدمت باران گل باریده بود تولدت مبارک تاپفروم عزیز ღتولدت مبارکღ ღ @Admin @Mohammad @m naizar @n@der @Ali @erteash @b.i.d.e.l @Mr ok @valentinoo @Zerehkoob @Chica @ოя ÀცხÁֆ @auri @Aseman_abi @f@rid69 @Mohammad Hossein 77 @para3to @Mehdi.Samiya @jESi @Mastaneh @bita.z @Seyed @N@vid @Zatanna @!جوجه اردک زشت! @مرهم @توماس شلبی @rose.j @мσσηღ @Rise @*aseman* @نمونه ها @♥ yakamoz ♥ @اميــــــــــد و سایر دوستان عزیزم
سلام ممنون از همه که با تلاششون وموندنشون دست به دست هم دادن که امروز۱۵ سال شد که انجمن پا برجاست ممنون از ادمین و ماهک و تمام مدیران وکاربرها که اونهایی که تلاش کردن ورفتن که اینهایی که هستن ممنون از همتون تولد انجمنمون مبارک ممنون از ماهک عزیز که همیشه فعاله صبح ظهر شب هر وقت بیایی انلاینه
چقدر خوش حالم با این سایت آشنا شدم اینجا دوستامو اذیت کردم میخندیدم غش میکردم ی وقتاهم خنگ بازی در می آوردم هر ثانیه ک اینجا بودم کلی درس خوب یاد گرفتم برای همه این روزا از تاپ فروم ممنونم...