غذالند: کوکوی قارچ، یکی از انواع کوکو های معروف و خوشمزه ایرانی بوده که بسیار پرطرفدار نیز می باشد. این نوع غذا جزو کوکوی سریع و حاضری بوده که می توانید به راحتی در منزل طبخ کرده و یک غذای سالم و رژیمی را تدارک ببینید. به دلیل وجود قارچ در این غذا، این کوکو برای افرادی که به دنبال غذاهای کم کالری هستند بسیار مناسب می باشد و می توانند با سرو یک غذای خوشمزه و لذیذ، رژیم خود را نیز حفظ کنند. کوکو قارچ را می توانید به همراه برنج زعفرانی در وعده ناهار و یا به همراه نان در وعده شام سرو کنید. مواد لازم قارچ: ۲۰۰ گرم سیب زمینی متوسط: ۲ عدد پیاز: ۱ عدد جعفری خرد شده: ۴۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد روغن: به مقدار لازم آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم طرز تهیه مرحله اول: ابتدا سیبزمینیها را شسته و با ۲ پیمانه آب بر روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا آبپز شود. مرحله دوم: بعد از آماده شدن سیبزمینیها و سرد شدن آن، پوست کرده و رنده ریز کنید. مرحله سوم: سپس قارچها را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید. مرحله چهارم: برای سیاه نشدن رنگ قارچها، در هنگام تفت دادن، ۱ قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید. مرحله پنجم: سپس قارچها را به ظرف سیبزمینی اضافه و مخلوط کنید. مرحله ششم: پیاز را نیز رنده ریز کرده و به مواد اضافه کنید. مرحله هفتم: سپس جعفری خرد شده، تخم مرغ، آرد و ادویه ها را نیز به سیب زمینی اضافه و مخلوط کنید. مرحله هشتم: در یک ماهیتابه کمی روغن ریخته و بعد از داغ شدن، مایه کوکو را اضافه و پخش کنید. مرحله نهم: بعد از این که یک طرف کوکو قارچ سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود. نوش جان