1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

✿ هر روز یک حدیث ✿

شروع موضوع توسط traffic ‏2/5/21 در انجمن دینی مذهبی

1. کاربر حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    133
    قال الإمام المهدی، صاحب العصر و الزّمان (علیه السلام و عجّل الله تعالی فرجه الشّریف) :
    إنَّهُ لَمْ یَکُنْ لاِحَد مِنْ آبائی إلاّ وَ قَدْ وَقَعَتْ فی عُنُقِه بَیْعَهٌ لِطاغُوتِ زَمانِهِ، و إنّی اخْرُجُ حینَ اخْرُجُ وَ لا بَیْعَهَ لاِحَد مِنَ الطَّواغیتِ فی عُنُقی
    امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشّریف) فرمود:همانا پدران من (ائمّه و اوصیاء علیهم السّلام)، بیعت حاکم و طاغوت زمانشان، بر ذمّه آن ها بود; ولی من در هنگامی ظهور و خروج نمایم که هیچ طاغوتی بر من منّت و بیعتی نخواهد داشت.

m naizar و traffic از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر مفید ~✿~

امتیاز دستاورد:
    126

m naizar، traffic و مَـأوا از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. کاربر حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    133
    قال الإمام المهدی، صاحب العصر و الزّمان (علیه السلام و عجّل الله تعالی فرجه الشّریف) :
    انَا الَّذی اخْرُجُ بِهذَا السَیْفِ فَامْلاَالاَْرْضَ عَدْلا وَ قِسْطاً کَما مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً
    امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشّریف) فرمود:من آن کسی هستم که در آخر زمان با این شمشیر - ذوالفقار - ظهور و خروج می کنم و زمین را پر از عدل و داد می نمایم همان گونه که پر از ظلم و جور شده است.

m naizar و traffic از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    133
    اِتَّقُوا اللهُ وَ سَلِّمُوا لَنا، وَ رُدُّوا الاْمْرَ إلَیْنا، فَعَلَیْنا الاْصْدارُ کَما کانَ مِنَّا الاْیراُ، وَ لا تَحاوَلُوا کَشْفَ ما غُطِّیَ عَنْکُمْ.
    امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشّریف) فرمود:از خدا بترسید و تسلیم ما باشید، و امور خود را به ما واگذار کنید، چون وظیفه ما است که شما را بی نیاز و سیراب نمائیم همان طوری که ورود شما بر چشمه معرفت به وسیله ما می باشد; و سعی نمائید به دنبال کشف آنچه از شما پنهان شده است نباشید.

traffic و m naizar از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113
    رسول خدا(صلی الله علیه وآله): «من ترک الصلوة متعمدا من غیر علة فقد برء من ذمة الله و ذمة رسوله؛ کسی که نماز را عمدا و بدون علت ترک کند از امان خداو رسولش دور خواهد بود.»

traffic، m naizar و مَـأوا از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    137

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :

إنّ اللّه َ تعالى جميلٌ يُحِبُّ الجَمالَ ، و يُحِبُّ أنْ يَرى أثَرَ نِعمَتِهِ على عَبدِهِ ، و يُبغِضُ البُؤْسَ و التَّباؤسَ .
    خداوند متعال زيباست، زيبايى را دوست دارد و دوست دارد اثر نعمت خود را در بنده اش ببيند. او فقر و فقر نمايى را دشمن مى دارد.

( كنز العمّال : ۱۷۱۶۶ .)

مَـأوا و m naizar از این پست تشکر کرده اند.
  7. مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    137

إنَّ اللّه َ يُحِبُّ مِن عَبدِهِ إذا خَرجَ إلى إخْوانِهِ أنْ يَتَهيّأَ لَهُم و يَتَجَمّلَ .
    خداوند متعال دوست دارد وقتى بنده اش نزد برادران خود مى رود با هيئتى آماده و آراسته برود.

( مكارم الأخلاق : ۱/۸۵/۱ )

مَـأوا و m naizar از این پست تشکر کرده اند.
  8. مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    137

أحْسِنوا لِباسَكُم ، و أصْلِحوا رِحالَكُم، حتّى تَكونوا كأنَّكُم شامَةٌ في النّاسِ .
    لباس خوب بپوشيد و خانه هايتان را آباد كنيد تا در ميان مردم مانند خالِ رخساره باشيد.

( كنز العمّال : ۱۷۱۶۴ )

m naizar و مَـأوا از این پست تشکر کرده اند.
  9. مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    137
    امام على عليه السلام :

لِيَتَزَيَّنْ أحدُكُم لأخيهِ المسلمِ إذا أتاهُ كما يَتَزَيَّنُ لِلغَريبِ الّذي يُحِبُّ أنْ يَراهُ في أحسَنِ الهَيْئةِ
    همچنان كه دوست داريد افراد غريبه شما را در بهترين هيئت ببينند و خود را براى آنها مى آراييد، وقتى نزد برادر مسلمان خود مى رويد نيز خويشتن را بياراييد.

( الخصال : ۶۱۲/۱۰ )

Farzane، مَـأوا و m naizar از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    196
    امام حسن عسکری;
    «مَنْ رَضِىَ بِدُونِ الشَّرَفِ مِنَ الَْمجْلِسِ لَمْ يَزَلِ اللّهُ وَ مَلائِكَتُهُ يُصَلُّونَ عَلَيْهِ حَتّى يَقُومَ.»:
    هر كه به پايين نشستن در مجلس خشنود باشد، پيوسته خدا و فرشته ها بر او رحمت فرستند تا برخيزد.

فرخنده زادروز یازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت،
    حضرت امام حسن عسکری علیه السلام بر شیفتگان حضرتش خجسته باد..!

Farzane، traffic، m naizar و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.