۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ متن آهنگ دختر مصطفی پویان عطر بارون بهاره... ناز بی اندازه داره قشنگه موی سیاش با..حتی پاپیون ساده نازکه دلش همیشه...بشکنه بغضش میگیره ماهه چارده رو زمینه...راه میره باصد افاده بال نداره یه فرشته س.. مهربون شیرین زبونه نگم از چشم ملوسش... مثه نقاشی می مونه کفش پاشنه دار به پاش و دامن گلدار وپرچین غصه هاش داده به باد و...میرقصه آوازمی خونه گیسو کمنده دختر نبات و قنده دختر سوگلی خداشد ازبس میخنده باذوق بچگونه روی گوشش گوشواره گیلاس می بنده دختر خانمی شده ولی ... به راهه قهرو آشتی ش میزنه موج تو چشاش... دریایی از جنس آتیش موقع خلقتش...خدا..خنده هاش و روکرد جاگذاشت معجزه هاش و تو یک نگاهه عادی ش گیسو کمنده دختر نبات و قنده دختر سوگلی خداشد ازبس میخنده دختر فداش بشم وقتی که باذوق بچگونه روی گوشش گوشواره گیلاس می بنده دختر
جونمی نوان مهم نیست گذشتت وقتی الانتو دیدم مسیر جاده رو همه برعکس ما میرن میمونم من پیشت واسه تو جون بخواه میدم میبینم اون روزو مارو با دست نشون میدن همه اخلاقاتو گرفتم جاته رو چشمم رسیدی جایی که من واسه قلبم وصیت نوشتم تو هم رفیق منی هم راه نجات هم عشقم همه ی دلخوشیام واسه تو غماتو بدش من جونمی کنارمی موندنی من به تو بد وابستم وقتی از همه خستم تو شونمی جز تو کسی نمیاد به چشم نه اصلا نمیخوام بچشم من طمع دوریتو بد و خوبیتو ديدی منكه هواتو داشتم دور کردی هرچی ناتو داشتم من اصلا يادم نميره شبایی كه با تو داشتم همه اخلاقاتو گرفتم جاته رو چشمم ....
متن آهنگ جدید علیرضا جاوید با نام" نفس" ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── به جون جفتمون قسم به هفت تا آسمون قسم کنار تو به هر چی میرسم تو جون پای خستمی تو ریتم توی نبضمی اگه نباشی میخورم زمین ترس نبودنت دیوونه میکنه عطر تو ریمو گلخونه میکنه نفس مگه بهتر از اسم تو هست ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── همه درد و دلاتو خودم بگی سر میکشم یه نفس نفس تو دلم مگه غیر تو هست همه زخمای رو دلمو بگو آخه کی غیر تو بست مگه واسه من از تو ، تو دنیا نفس ترم هست؟ تو یه دیوونه بودی و منم یه دیوونه پرست چی تو اسم تو بوده که دلم طلسم تو بود تو نگو یه فرشته تو جسم تو بود ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
متن آهنگ محسن چاوشی به نام "بعد از تو" من دلم از دست دنیا خونه دیگه میرم از من سایه ای میمونه دیگه سینه ای که اسمتو فریاد میزد بعد تو سینه ی قبرستونه دیگه گر گرفتم مثل یه باغ هراسون قد کشیدم مثل یه فواره خون این مسیرو برنمیگردم دوباره دست بجنبون مرگ خستم دست بجنبون پلک میبندم میون گریه های بی ارادم دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم چشم وا کردم که دنیارو ببینم سنگ قبرا رو به اسمم کرده بودن چی بگم تا باورت شه بیگناهم چی بگم وقتی طلسمم کرده بودن درد داره اینکه پاسوز یه شهری اینکه دلسوزی نداری درد داره درد داره اینکه وایسی تا خود مرگ از تنت رخت عزا رو دربیاره
متن آهنگ "غریزه" دوران من دلم لک زده واسه اون چشات میخوام بیام ببینمت، وسط شلوغ ترین نقطه شهر تو بغلم بگیرمت، باز برات گل بخرم که دلتو ببرم،تو که باشی نمیخوام هیشکی بیاد دوروبرم، اصن هرچی که بگی چشم میزارم روی سرم،پاش بیفته میدونی از همه دیوونه ترم «عشق،ینی موهای قشنگت زیر بارون،ینی پرسه تو خیابون،حال خوب هردوتامون، عشق،ینی حسمو بگیری وقتی دستامو میگیری،میدونم جایی نمیری» هرجاکه حرف تو میشه،دل من هری میریزه، تو شدی دوا و درمونم،میخوامت از رو غریزه..! «عشق ینی موهای قشنگت زیر بارون،ینی پرسه تو خیابون،حال خوب هردوتامون، عشق،ینی حسمو بگیری،وقتی دستامو میگیری،میدونم جایی نمیری»
متن آهنگ قشنگ ترین خطا راغب قلب خود را با کس دیگر نکن تقسیم ما بهای عشق دادیم و بی نقصیم پیله کن پروانه ام با تو من دیوانه ام به دلم تکیه بزن از چه تو میترسی تو چه زیبا خنده را به لبم می آوری ماه محو تو شده چون که تو زیبا تری دل من دست بگیر هرچه را هست بگیر بی تعارف خسته ام با تو خوب است زندگی قشنگترین خطای من تو هم چنین کنی اگر یه لحظه باشی جای من خودت ببینی تو را به خاطراتمان تا آخرین نفس بمان بمان که ما ته عشقو ببینیم همه جان منی دنیا دگر خواهم چه تو خود بارانی و من خیس بارانم که تمام قلب من تو همه دنیای من تو تمنای دلم تو
متن آهنگ "ستاره میشی" بهنام بانی من همه دنیا رو بگردم مثل تو پیدا نمیشه نه نمیشهنه هیشکی توی دنیا عشقم مثل تو زیبا نمیشه نه نمیشه یکی اینجاست که تو هرجوری بشی باز تورو دوست داره همیشه یکی اینجاست که تو راه تنها نمیذاره نمیذاره همیشه دلم از تنهایی انقدر شده خسته که نپرس دلم اصلا یه جوری افتاده دستت که نپرس این دیوونه یه جوری دل به تو بسته که نپرس بگو داری توی چشمام میخونی عاشقتم تو چه با من بمونی یا نمونی عاشقتم حتی با این همه نامهربونی عاشقتم ستاره میشی تو آسمونم اومدی ماهو دادی نشونم اگه تو امشب پیشم نباشی آروم نمیشه دل دیوونم یادم نمیره اون شبو با تو گفتی همیشه دارم هواتو من که به جز دل چیزی ندارم بیا عزیزم اونم برا تو
متن آهنگ "علاج" محسن چاوشی با تکه های پیکرمان با گیسوان دخترمان میخواستید چکار کنید ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید بر کشتن افتخار کنید شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبید ابلیس زادگان پلید ای بدترین اهل زمین با ما رسیدگان به یقین پس مایلید قمار کنید مردم علاج در وطن است دنیا فقط لب و دهن است این جنگ جنگ تن به تن است آزادگان کل جهان فکری برای تربیت اقوام برده دار کنید این ظلم های بی حدشان افکار تیره و بدشان آژیر های ممتدشان سوراخ های گنبدشان کودک کشان ورطه نیست بزدل تر از شما چه کسیست ما در مسیر آمدنیم جرثومگان ظلم و ستم وقت است تا به همت هم از خانه ها فرار کنید این موش های شب زده ای گربه ها شکار کنید