من برای تمام آدمها حالِ خوب آرزو میکنم، برای تمام قفلها کلید، و برای تمام دلها آرامشی که تمام نشدنی باشد. من برای تمام آدمها آرزو میکنم که عاشق شوند، عاشق آدمها و چیزهای خوب؛ آرزو میکنم هر صبح که چشم باز کردند، به اشتیاق هدفی لبخند بزنند، تلاش کنند و امیدوار باشند به رسیدن... آرزو میکنم برای تمام آدمها که زندگی کنند، که آرام باشند، که نگران نباشند. آرزو میکنم همه یکنفر را داشتهباشند که دوستشان داشتهباشد، که بگوید؛ نگران چیزی نباش، درستش میکنیم... آرزو میکنم عمرها طولانی باشد و زیستنها عمیق! که آدمها عمیقا زندگی کنند. آرزو میکنم روزی برسد که همه به آرزوهاشان رسیدهباشند... و شهر پر باشد از آدمهای آرام و خوشبختی که هیچ آرزویی ندارند.
از راه رسيدن يلدا، سفري باستاني به قدمت سه هزار سال را تداعي ميكند. از نياكانمان آموختيم كه آغاز زمستان و سپيد و برفي شدن جهان را به جشن بنشينيم. يلدا، شبي است كه در فرداي آن خورشيد تولدي ديگر دارد و نويد بلندتر شدن روزها و روشنايي بيشتر را ميدهد و اينها همه نمادي است از روشنبيني، اميد بهآينده و گشودن افقهاي تازه در نزد ايرانيان. يكي از بارزترين خصوصيات فرهنگ ايراني، غناي آن از مناسبتها و آيينهاست كه برگهاي تقويم را به ابزاري براي يادآوري اميد به زندگي، تغييرات جهاني و ساختن خاطرههاي جمعي مبدل كرده است. يلدا هنوز هم همانند ساير جشنهاي ايراني، همچنان با حفظ اصالت و جزييات كهن خود، جاندارتر از هميشه برپا ميشود. بيترديد، آنچه در اين برهه از زمان -كه شاهد شكافهاي نگرانكننده در جامعه هستيم - نيازمند استفاده از هر فرصتي براي نزديك كردن ايرانيان، عمق دادن به پيوندهاي تاريخي و تقويت عناصر هويتي هستيم. با دست كشيدن از مهندسي كردن مناسبتهاي فرهنگي و تقويت سنتهاي موجود، ميتوان در روزهايي كه نظرسنجيها، عموما حاكي از كاهش شادي و نشاط است، اين ضعف ديگر جامعه ايران امروز را نيز پوشش داده و ايراني شاداب بسازيم. از ديگر كاركردهاي مهم يلدا و ساير مناسبتهاي ملي و ديني، بركشيدن خير جمعي است. اين روزها، گذار همراهانه با يكديگر و تلاش براي رونق دادن به سفره همه آناني كه سفرههاي كم و بيش خالي دارند موجب احياي روح خيرخواهي جمعي، همدلي و افزايش بار معنوي جامعه خواهد شد. فراموش نكنيم؛ خانوادههايي هستند كه تواني براي تامين بساط يلدايي ندارند، فرزندان ايراني كه در آرزوي داشتن خانوادهاي براي دور هم جمع شدن و جشن گرفتن هستند و ناگوارتر، كمتواناني كه حتي دستي براي دانه كردن انار ندارند. يلدا، بهانهاي است براي سرودن مهربانانه باهمبودگي. يلدا بر همه ايرانيان و فارسيزبانان مبارك.
با سلام خدمت همه تاپ فرومی های عزیز پیشاپیش عرض تبریک و شادباش دارم مناسبت شب یلدا رو و در این ساعات باستانی برایتان شادمانی ، انرژی های مثبت و امید های تازه آرزومندم. و برگ سبزی است تحفه درویش @Admin @M @ H @ K @n@der @Ali @Valuable @Eresa @*Sajjad* @Milaad @erteash @نانیلا @حــنا @مرهم @HaVaZaR @هبوط @BISEl @اُت @Adel @alfred. @Delane @мσσηღ @hossein2 @b.i.d.e.l @Mohammad Hossein 77 @f@rid69 @سین.دخت @HIP-HOP @memol61 @بـرکـه @N@vid @saddaf @ოя ÀცხÁֆ @کوکی♥❄ @Magenta @Aseman_abi @Saaren @para3to @هبوط @PerSiaN @Seyed @valentinoo @ماهـور @Mastaneh @SiavashBaran @1999shayan.m @Omidane @** Hiva ** @_helena_ @Zatanna @( SH. A) @bita.z @hoda. @Rise @ѕнαω♥ @Evan @TheAB @M!TRA @سایه @auri @Mehdi.Samiya @!!AMINKHAN!! @leo.antique @Miss Mobina @Adamak-h @ʍԾɧԹʍʍԹԺ @jESi @Noor @D3la @!جوجه اردک زشت! @Nafas1380 @Mrs.hosseiny @سیاوش دریابار
شب یلداتون مبارک. نمیدونم چرا من فکر میکردم یلدا یکم دیه شب یلداتون مبارک تا میتونید با شکوه برگزار کنید. یلداتون مبارک. انار با هندونه بخورید
نفسهای پاییز ️به شماره افتاده و یلدای سپید پوش ️در راه است از ته قلبمون دعا کنیم ️که شادی ها و خنده هامون به بلندی شب یلدا باشه ️پیشاپیش یلدا مبارک️
لبخندت برقرار، محفلت گرم، شادی ات همیشگی پیشاپیش یلدات مبارک . . . دو قدم مانده به رقصیدن برف یک نفس مانده به سرما و به یخ چشم در چشم زمستانی دگر تحفه ای یافت نکردم که کنم هدیه تان یک سبد عاطفه دارم همه تقدیم شما . . . چه سخاوتمند است پاییز که شکوه بلندترین شبش را عاشقانه پیشکش تولد زمستان کرد زمستانتان سفید و سلامت . . . یلدا مبارک . . .
️ فرامرز عرب عابری دو قدم مانده که پاییز به یغما برود این همه رنگ ِ قشنگ از کف ِ دنیا برود هرکه معشوقه برانگیخت گوارایش باد دل ِ تنها به چه شوقی پی ِ یلدا برود؟ گلهها را بگذار! نالهها را بس کن! روزگار گوش ندارد که تو هی شِکوه کنی! زندگی چشم ندارد که ببیند اخم دلتنگِ تو را فرصتی نیست که صرف گله و ناله شود! تا بجنبیم تمام است تمام! مِهر دیدی که به برهم زدن چشم گذشت یا همین سال جدید! باز کم مانده به عید! این شتاب عمر است… من و تو باورمان نیست که نیست! زندگی گاه به کام است و بس است زندگی گاه به نام است و کم است زندگی گاه به دام است و غم است؛ چه به کام و چه به نام و چه به دام… زندگی معرکهی همت ماست… زندگی میگذرد… زندگی گاه به راز است و ملامت بدهد زندگی گاه به ساز است و سلامت بدهد زندگی گاه به ناز است و جهانت بدهد چه به راز و چه به ساز و چه به ناز… زندگی لحظه بیداری ماست… زندگی میگذرد. ️پیشاپیش یلدا مبارک️