هنوز هم می توان در خانه نان تهیه کرد اگر چه طعم نان هایی که در تنور تهیه می شد مزه دیگری داشت ولی این روزها با استفاده از فرهای برقی می توان نان تهیه کرد و از طعم و بوی ان لذت برد. نان های فانتزی علاقه مندان خود را دارد و عطر آنها می تواند بسیار خوشایند باشد. مواد لازم: دو لیوان آرد یک لیوان سرخالی شیر یک عدد تخم مرغ دو قاشق مربا خوری خمیر مایه سه قاشق مربا خوری شکر کمی نمک کنجد برای تزیین روش پخت: ابتدا شیر رو گرم کرده ، طوری که دست رو نسوزونه (ولرم) ، بعد خمیر مایه را به اون اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود در ظرف دیگر تخم مرغ رو میشکونیم و دو الی سه دقیقه هم میزنیم تا کمی پف کند ، بعد شکر و نمک رو اضافه می کنیم ، هم میزنیم و بعد شیر و خمیر مایه رو به آنها اضافه میکنیم. در آخر آرد رو اضافه میکنیم. خیلی کم کم ( من آرد رو الک کردم ) و ورز میدهیم. الان خمیرمون آمادست. اون رو به هر شکلی که دوست دارید در بیارید. در ضمن به مدت یک ساعت بذارید خمیرتون استراحت کنه تا نونتون اسفنجی بشه. دمای فر رو بذارید رو 150 درجه سانتیگراد و ده دقیقه صبر کنید تا فر گرم شه. حدود یک رب تا بیست دقیقه طول میکشه تا نون پخته بشه بفرمایید .... نوش جان
خمیر مایه رو باید از قنادی ها یا نونوایی ها خریداری کرد نون خونگیه ، تقریبا مثله نون فانتزی من یک بار بجا سه قاشق مربا خوری شکر، ده تا پونزده تا ق مربا خوری شکر ریختم... یه کم شیرین شد و واسه صبحونه عالیه با کره میل کنی
نون خونگی که من دوس دارم باید یکم خمیری فرم باشه ، مث نون فانتزی حال نمیده که ، باید داغ و خشخاشی مث نرمی اولین نون که از تنور در می یاد ...