طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای مواد لازم برای پیراشکی پنیری : تخم مرغ (کوچک) 2 عدد سرشیر 150 گرم ماست یک دوم پیمانه نمک یک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری آرد 3 پیمانه برگ جعفری (ریز خرد شده) به مقدار لازم شبت (ریز خرد شده) به مقدار لازم پنیر فتا به مقدار لازم دانه کنجد به مقدار لازم طرز تهیه پیراشکی پنیری : زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده های تخم مرغ، ماست و سرشیر را با همزن به خوبی مخلوط کنید. آرد، نمک و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید (مقدار آرد باید تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد). برگ جعفری و شبت ریز خرد شده را اضافه کرده و مواد را ورز دهید. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و با کف دست آنها را پهن کنید. مقداری از پنیر فتا وسط هر یک بگذارید و خمیر را روی مواد برگردانده و با چنگال لبه های آن را محکم کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. زرده تخم مرغ ها را کمی زده و با برس روی پیراشکی ها بمالید و دانه کنجد روی آنها بپاشید. پیراشکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.