1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای

شروع موضوع توسط miiss_taraneh ‏22/2/18 در انجمن غذاهای خارجی

  1. کاربر حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏19/2/18
    ارسال ها:
    1,522
    تشکر شده:
    1,357
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    [​IMG]

    طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای



    مواد لازم برای پیراشکی پنیری :

    تخم مرغ (کوچک) 2 عدد
    سرشیر 150 گرم
    ماست یک دوم پیمانه
    نمک یک قاشق چایخوری
    بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
    آرد 3 پیمانه
    برگ جعفری (ریز خرد شده) به مقدار لازم
    شبت (ریز خرد شده) به مقدار لازم
    پنیر فتا به مقدار لازم
    دانه کنجد به مقدار لازم


    طرز تهیه پیراشکی پنیری :

    زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده های تخم مرغ، ماست و سرشیر را با همزن به خوبی مخلوط کنید. آرد، نمک و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید (مقدار آرد باید تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد).



    برگ جعفری و شبت ریز خرد شده را اضافه کرده و مواد را ورز دهید. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و با کف دست آنها را پهن کنید. مقداری از پنیر فتا وسط هر یک بگذارید و خمیر را روی مواد برگردانده و با چنگال لبه های آن را محکم کنید.



    آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. زرده تخم مرغ ها را کمی زده و با برس روی پیراشکی ها بمالید و دانه کنجد روی آنها بپاشید.



    پیراشکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.