امشب آهنگیو میخوام بزارم که با حال و هوای الان خودم هماهنگه. آهنگ سیگار پشت سیگار از رضا یزدانی از آلبوم سلول شخصی دانلود آهنگ متن آهنگ: *ترانه سرا اندیشه فولادوند* خميـازههای کشدار ، سيـگار پشت سیگار شب گوشهای به ناچار، سيگار پشت سیگار این روح خسته هر شب، جان کندنش غريزیست لعنت بـــه اين خودآزار ، سيگار پشت سیگار پای چپ جهــــــان را ، با ارهای بريدند چپ پاچههای شلوار، سيگار پشت سیگار در انجمـاد يک تخت، این لاشه منفجر شد پاشیده شد به دیوار، سيگار پشت سیگار بر سنگفرش کوچه، خوابیده بیسرانجام این مرده ی کفن خــوار، سيگار پشت سیگار صد صندلی در این ختم، بیسرنشین کبودند مردی تکيده ، بیـــزار ، سيگار پشت سیگار تصعید ِ لاله ی گوش ، با جيغهای رنگی شک و شروع انکار، سيگار پشت سیگار مُردم از اين رهایی، در کوچههای بنبست انگارها نـــه انگار ، سيگار پشت سیگار این پنچ پنجه امشب، هم خوابگان خاکند بدرود دست و گيتار، سيگار پشت سیگار ماسیده شد تماشا، بر میله میله پولاد در يک تنور نمدار ، سيگار پشت سیگار صد لنزِ بیترحم، در چشم شهر جوشید وین شاعران بیکار، سيگار پشت سیگار در لابلای هر متن، این صحنه تا ابد هست مردی بــه حال اقرار، سيگار پشت سیگار اسطــورههای خاین ، در لابلای تاریـــخ خوابند عين کفتار، سيگار پشت سیگار عکس تو بود و قصّه ، قاب تو بـود و انکار کوبيدمش به ديوار، سيگار پشت سیگار مبهوت رد دودم، این شکوهها قديميست تسليم ِ اصل تکـرار ، سيگار پشت سیگار کانسرو شعر سیگار ، تاریــــخ انقضاء خورد سه، یک، مميز چهار، سيگار پشت سیگار ته ماندههای سیگار، در استکانی از چای هاجند و واج انگـار ، سيگار پشت سیگار خودکارِ من قدیمیست، گاهی نمینويسد یک مارک ِ بــیخریدار، سيگار پشت سیگار
امروز یه کار خاص میخوام آپلود کنم. آهنگ بسیار زیبا از فرزاد گلپایگانی نوازنده گیتار الکتریک در سبک هارد راک که بی کلام هستش. بسیار زیبا و پیشنهادی دانلود آهنگ بیوگرافی: فرزاد گلپایگانی فرزند “بهزاد گلپايگانی” (نقاش و گرافيست 1364-1317) در تهران/ايران به دنیا آمد. او فارغ التحصیل رشته گرافیک می باشد و در زمينه موسيقی و هنرهای تجسمی فعاليت دارد. او تاکنون در ایران، ترکیه و ایالات متحده آمریکا زندگی کرده است.
دانلود آهنگ عمو آزادی سروده شاعر بزرگ حال حاضر یغما گلرویی که توسط گروه persrock خوانده شده. دانلود آهنگ بیوگرافی: پرسراک در سال ۲۰۱۲ در شهر زوریخ واقع در کشور سوئیس توسط فرزاد علیپور تشکیل شد. ایده پرسراک ابتدا به صورت یک پروژه دانشگاهی برای فرزاد در دانشگاه هنر زوریخ محسوب میشد که بعد ها با گرفتن شکل موسیقیایی به خود، به تدریج تبدیل به یک گروه موسیقی راک شد. فرزاد علیپور متولد ۸ می ۱۹۸۳، خواننده راک, ترانه سرا، آهنگساز، تنظیم کننده، پروگرامر و طراح اهل ایران است. او در آمل، واقع در شمال ایران به دنیا آمده و بیشتر دوران نوجوانیاش را در کنار سواحل دریا خزر و همچنین تهران سپری کرد. او از شش سالگی شروع به آموختن موسیقی کرده و از سن ۱۵سالگی وارد گروه های موسیقی زیرزمینی در ایران شد. او در سن ۲۲ سالگی ایران را ترک کرده و تا کنون در کشور سوئیس زندگی میکند. متن شعر: *سروده یغما گلرویی* عمو آزادی! گاهی یه سری به دنیا بزن بعضی وقتا یه سراغی بگیر از ما و از من سراغی بگیر از دنیایی که درگیرِ جنگه دنیایی که رو سرش سایهی شومِ تفنگه عمو آزادی! پس کی میرسی؟ هر کی دنبالِ تو اومد دیگه برنگشت عمو آزادی! این همه ما رُ منتظر نذار بیا و هر چی حبسی تو دنیاست از بند دربیار همه دنیا رُ گشتیم ولی اینجا نیستی الان چند قرنه انگاری تو، تو دنیا نیستی عمو آزادی! پس کی میرسی؟ هر کی دنبالِ تو اومد دیگه برنگشت آ.. مثل آ.. مثل آ.. آزادی
دانلود آهنگ دوم از گروه comment band با نام از جنس دیروز از آلبوم رفته از دست دانلود آهنگ متن شعر: پشت سر... روزهای بدون حرف و سکوت محض روزهای قبل... خسته از قدمهای من به روی هم من نیستم از جنس دیروز من سوار ابرهایی که میرسن به امروز من جایی که از من نیست جدا... سکوتی بی انتها که نیست از من لحظه ای دور
امروز آهنگ بسیار زیبای لب لعلش از گروه قدیمی و با سابقه O-hum براتون قرار میدم که از غزلیات حافظ هستش و آهنگ هشتم از آلبوم این خرقه بیانداز. پیشنهادیـــــــــــــــــــــــــــ....... دانلود آهنگ متن آهنگ: *حافظ* شربتی از لب لعلش نچشیدیم و برفت روی مه پیکر او سیر ندیدیم و برفت گویی از صحبت ما نیک به تنگ آمده بود بار بربست و به گردش نرسیدیم و برفت بس که ما فاتحه و حرز یمانی خواندیم وز پی اش سوره اخلاص دمیدیم و برفت عشوه دادند که بر ما گذری خواهی کرد دیدی آخر که چنین عشوه خریدیم و برفت شد چمان در چمن حسن و لطافت لیکن در گلستان وصالش نچمیدیم و برفت همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت
دانلود آهنگ بیگانه از کاوه آفاق دانلود آهنگ متن شعر: باز ، بازم امشب گریه کردم باز ، بازم امشب لب مرگ پای خود را پس کشیدم مردم از بس نه شنیدم تو ، توی این شهر مه آلود اگه حتی یه نفر بود همونم دست منو خوند زد و اون جونمو سوزوند گناهم ، بودن و بودن و پاکی گناهم مثل دیگرون نبودن اسم من بیگانه ی عریان مردم از بس نه شنیدم
راک ایرانی کلا هیچ مهره ی چشم گیری نداره! اما خوباش همینا بودن دیگه، کامنت بند رو خیلی دوس دارم مخصوصا آلبوم اولشو.. این آلبوم دومیش از سبک قبلی خودشون به نحوی فاصله گرفتن و عامه تر شدن! رضا یزدانی هم که کلا تغییر فاز داده به پاپ نزدیک شده. کاوه یغمایی که آلبوم نمیده : )) این کاوه آفاق فقط ژست میگیره تو کل موزیکاش چندتا ترک نسبتا خوب بشه پیدا کرد. اوهام هم گروه خوبی بود که خبری ازش نیست. اما اتفاق خوبی که داره میفته بعضی خواننده های پاپ مثل چاوشی دارن به پاک-راک رو میارن که از اون تم های تکراری گذشته فاصله میگیرن. تو همین آلبوم آخریش آخرین اتوبوس رو پیشنهاد میدم گوش بدی، گیتار الکتریک خوبی داره ضمنا اگه پستم اسپم به حساب میاد واسه اینکه نظم تاپیکت بهم نخوره بگو پاک کنن، گفتم یه صوبتی بکنم
نه اتفاقا... اسپم چی؟ انجمن یعنی همین دیگه. آؤه قبول دارم تو راک و متال ایرانی مهره های خوب و تاثیرگذاری وجود ندارن. کامنت بند دو تا آلبوم داره؟ غیر از رفته از دست؟ گوش نکردم. اگر امکانش هست بزاری ممنون میشم. در حال حاضر همین اوهام خیلی خوبه که پیشرفتم توی کاراش میشه دید، همین آلبوم آخرش"این خرقه بیانداز عالی بود". رضا یزدانیم موافقم باهات، کاوه آفاقم همینطور ولی باز بد نیست. قضیه کفشو بیابونه ولی من اصلاً کار چاووشیو قبول ندارم. یعنی تو سبک راک. متاسفانه چون زیرزمینی و غیرقانونیه راک تو ایران وضعیت بهتر از این نمیشه، اوناییکه مجوز دارن سطح کارشون اینه وای به حال زیرزمینی . بعد چون مقایسه راک با خارجیا انجام میشه تفاوت زیادی حس میشه....
کامنت سه تا آلبوم داره که این رفته از دست آخریشه اینی که من گفتم آلبوم دومشه؛ که اسم آلبوم میریم بالاتر هست.. http://www.irmp3.ir/music/album_music/6163/آهنگ-های-آلبوم-میریم-بالاتر-از-گروه-کامنت من ترک های هی تو، بی تو و اطراف ما رو دوس داشتم که البته خیلی وقته گوش ندادم. از این آلبوم رفته از دست هم درخت خوب بود. چندباری گوش دادم با بقیه ش زیاد ارتباط برقرار نکردم. در رابطه با اوهام هم موافقم باهات شهرام شعرباف خوبه چاوشی این آخرین اتوبوس رو گوش کن کار خوبیه یا مثلا دیوار بی در .. نمیشه گفت راک.. پاپ راک هستش. مثل آلبوم خاطرات مبهم رضا یزدانی که من چه خاطره ها دارم با اون کلا ایرانی ها بیشتر به پاپ گرایش دارند موسیقی عامه پسند!
خیابانِ یکـــ طرفه (موزیکِ تیتراژِ فیلم به همین نام) One Way street کاوه یغمایی دانلود آهنگ --------------------- متن: بکش،منو هدف بگیر بیا این تن من،این تو و این حکم تیر بکش هوات تا توسرم من گلوله ها تو به جون دل می خرم با من عذاب یه سرزمینه نوازشم کن شکنجم اینه بکش،امون نده به من تو،توی قابمی از تو سینم بزن ببین، تا بری از تنم شبی یه گلوله به رگم می زنم با من عذاب یه سرزمینه نوازشم کن شکنجم اینه بکش،عقب نمی کشم می خوام با تو از تو خالی بشم بخند،بخند به این جنون با شمارش من به رگبارم ببند با من عذاب یه سرزمینه نوازشم کن شکنجم اینه خوشم تیر خلاص رو نه از خودم،دارم از تو می خورم خوشم از این همه آدم به عشق تو از این دنیا می برم بکش.......