طرز تهیه تاکوی ماهی و سالاد کلم تاکوی ماهی و سالاد کلم ماهی قزل آلا 2 عدد . روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری . سیر 2 حبه . خمیر فیلو مقدار لازم کلم بنفش خرد شده 1 لیوان . خامه ترش 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو و برگ گشنیز مقداری طرز تهیه : ماهی قزل آلا را پوست بکنید و فیله کنید ، روی گوشت ماهی نمک و فلفل بپاشید و ماهی ها را کباب کنید ، ماهی های کباب شده را با چنگال خرد کنید سپس با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کنید. داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید ، خمیر فیلو را به تکه های مربع شکل برش بزنید ، روی خمیرها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید به صورتی که به شکل کاسه شود ( اندازه خمیر باید به صورتی باشد که لبه های خمیر بیرون از قالب باشد ). داخل خمیرها را با مخلوط ماهی و سیر پر کنید سپس قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا زمانی که لبه های نان طلایی شود. کلم خرد شده را با خامه ترش ، آبلیمو ، مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید ، پس از آماده شدن تاکوها کلم خامه ای را روی تاکوها بریزید و با برگ گشنیز تزیین و سرو کنید.