طرز تهیه میگو پلو و سبزیجات,پخت میگو پلو و سبزیجات,درست کردن میگو پلو و سبزیجات,مواد لازم برای میگو پلو و سبزیجات,طبخ غذاهای دریایی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,پخت غذا با میگو,نحوه طبخ میگو طرز تهیه میگو پلو و سبزیجات یک ناهار دریایی خوشمزه در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید. مواد لازم برای میگو پلو و سبزیجات : روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده یک فنجان سیر خرد شده 5 حبه خرد شده فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده یک عدد پاپریکای دودی یک قاشق غذا خوری گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد برنج 4 فنجان جعفری خرد شده سه چهارم فنجان پوست لیموی رنده شده برای زمان سرو نخود فرنگی پخته یک فنجان سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری میگوی تمیز شده 500 گرم برنج قهوه ایی 2 فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم آبلیموی تازه 3 قاشق غذا خوری طرز تهیه میگو پلو با سبزیجات: یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید. سیر و پیاز را 2 تا 3 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود. پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید. دو سوم از جعفری خرد شده و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید. میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند. در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه از روی اجاق بردارید. این غذا را با برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید. نوش جان. آموزش پخت انواع غذا با آکا - nikoo.com