1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه ماهی شکم پر

شروع موضوع توسط mary.sdi ‏14/12/14 در انجمن غذاهای دریایی

  1. داره خودمونی میشه!

    تاریخ عضویت:
    ‏31/8/14
    ارسال ها:
    135
    تشکر شده:
    23
    امتیاز دستاورد:
    18
    آشنایی با طرز تهیه ماهی شکم پر در این مقاله.




    [​IMG]



    مواد لازم

    مواد لازم
    مقدار

    1

    ‏ماهی کفال

    ١ ‏عدد درشت

    2

    ‏آب‌لیمو

    ۴ ‏قاشق غذاخوری

    3

    ‏پیاز

    ١ ‏عدد

    4

    ‏گردوی چرخ‌کرده و قیسی

    هر کدام 1 پیمانه

    5

    ‏نمک و فلفل و ادویه

    به مقدار لازم

    6

    ‏کشمش و خلال بادام و فندق هر کدام

    ١ ‏پیمانه

    طرز تهیه
    ‏ماهی را شسته و به آن نمک، فلفل، ادویه و آب‌لیمو زده و کنار می‌گذاریم تا طعم مواد را به خود بگیرد. سپس پیاز را در روغن سرخ‌کرده و به آن خلال بادام، ‏فندق، قیسی و گردوی چرخ شده را افزوده و تفت می‌دهیم. شکم ماهی را با مخلوط فوق پر کرده و در سینی فر چرب شده قرار داده و کمی روی ماهی فشار می‌آوریم تا مواد از شکم ماهی بیرون نریزد. سپس روی ماهی را با کاغذ فویل | ورق آلومینیوم | پوشانده و پس از یک ساعت آن را از فر خارج می‌کنیم. در دیس ‏گذاشته و با جعفری و پیاز تزئین می‌نماییم.






    منبع: wiki.5040.ir