آشنایی با طرز تهیه ماهی شکم پر در این مقاله. مواد لازم مواد لازم مقدار 1 ماهی کفال ١ عدد درشت 2 آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری 3 پیاز ١ عدد 4 گردوی چرخکرده و قیسی هر کدام 1 پیمانه 5 نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم 6 کشمش و خلال بادام و فندق هر کدام ١ پیمانه طرز تهیه ماهی را شسته و به آن نمک، فلفل، ادویه و آبلیمو زده و کنار میگذاریم تا طعم مواد را به خود بگیرد. سپس پیاز را در روغن سرخکرده و به آن خلال بادام، فندق، قیسی و گردوی چرخ شده را افزوده و تفت میدهیم. شکم ماهی را با مخلوط فوق پر کرده و در سینی فر چرب شده قرار داده و کمی روی ماهی فشار میآوریم تا مواد از شکم ماهی بیرون نریزد. سپس روی ماهی را با کاغذ فویل | ورق آلومینیوم | پوشانده و پس از یک ساعت آن را از فر خارج میکنیم. در دیس گذاشته و با جعفری و پیاز تزئین مینماییم. منبع: wiki.5040.ir