1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

کوکوی ماهی دودی مدیترانه ای

شروع موضوع توسط Zarirr ‏31/12/13 در انجمن غذاهای دریایی

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏14/11/10
    ارسال ها:
    3,600
    تشکر شده:
    940
    امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانشجو
    برترین ها: هرجا سنت درست کردن ماهی دودی باشد، حتماً کوکو ماهی دودی، کراکت ماهی دودی یا کوفته های قلقلی با ماهی دودی هم هست. اضافه کردن سس مایونز به این غذای مدیترانه ای آن را فوق العاده لذیذ می کند.

    [​IMG]

    مواد لازم:

    • 1 عدد ماهی دودی نیم کیلویی
    • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
    • ربع فنجان جعفری تازه، خرد شده
    • 1 حبه سیر بزرگ، له شده
    • 1 قاشق غذاخوری پیاز، ریز ریز شده
    • 1 قاشق چایخوری دانه زیره، آسیاب شده
    • 4 قاشق غذاخوری مایونز
    • کمی فلفل هندی
    • ربع قاشق چایخوری نمک
    • ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده
    • یک و نیم فنجان پودر سوخاری
    • آرد
    • 8 تا 9 فنجان روغن کانولا برای سرخ کردن

    دستور تهیه:

    1. ماهی دودی را به تکه های کوچکی ببرید و آنها را در کاسه بزرگی بریزید. آب کافی در کاسه بریزید تا روی آنها را بپوشاند. بگذارید ماهی دودی خیس بخورد و 48 ساعت در یخچال بماند. حداقل 4 بار در روز آب آن را با آب تازه عوض کنید.

    2. قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و آن را بجوشانید. سپس شعله را کم کنید تا آب نیمجوش بماند. ماهی دودی را به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. شعله را خاموش کنید و بگذارید کمی بماند تا به راحتی بتوان ماهی را با چنگال خرد کرد. سپس ماهی را از آب دربیاورید و وقتی سرد شد، استخوان هایش را جدا کرده و خرد کنید.

    3. ماهی را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا بطور یکنواخت له شود. دو تخم مرغ در آن بشکنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود و بافت نرمی پیدا کند. این مخلوط را در کاسه ای بریزید و با جعفری، سیر، پیاز، دانه زیره، مایونز، فلفل هندی، نمک و فلفل مخلوط کنید تا خودش را بگیرد.

    4. سپس دست هایتان را خیس کنید و این خمیر را به تکه های مناسبی به شکل کوکو درآورید. در کاسه دیگری دو تخم مرغ باقیمانده را بشکنید و خوب هم بزنید. حالا کوکوها را ابتدا در آرد بزنید، سپس کاملاً به تخم مرغ آغشته کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید. آنها را داخل بشقاب بگذارید و نیم ساعت در یخچال بگذارید.

    5. روغن را در ماهیتابه گودی روی شعله داغ کنید. سپس کوکوها را یکی یکی در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. اگر روغن زیادی داغ باشد، وقتی کوکوها را به آن منتقل می کنید سریع قهوه ای یا سیاه می شوند. اگر به اندازه کافی داغ نباشد، کوکوها روغن بیشتری به خود جذب می کنند. کوکوها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافه آنها کشیده شود.

    6. می توانید کوکوها را با سس گوجه فرنگی، مایونز یا هر چیزی که دوست دارید سرو کنید.