برای ساخت یک بازی در عیار جهانی باید شما درک درستی از ساخت بازی داشته باشید . البته میتوانید به تنهایی بازی های کوچکی هم بسازید و اون رو به فروش برسانید اما برای ساخت یک بازی بزرگ مانند need for speed shift باید از یک تیم کمک بگیرید. حالا, من به شما نرم افزار هایی که اکثر کمپانی های بازی سازی بکار میگیرند رو معرفی میکنم. microsoft windows اولین و مهمترین چیز است بهترین سیستم عامل جهان. قلب برنامه نویسی c++) microsoft visual studio) نرم افزارهای گرافیکی مانند maya و photoshop و نرم افزار های دیگر و کم اهمنیت تر مانند نرم افزار های آهنگ سازی وغیره . بازی برنامه نویسی شده و فایل های گرافیکی و صوتی بوسله برنامه نویسی پیوند خورده و مراحل بعدی مانند تست بازی انجام می شود. نوشتن سناریو و موارد مالی هم که جای خود. حالا, مایکرو سافت برای آسان کردن بازی سازی و اموزش سریع تر اون, موتور xna را طراحی کرده شما بوسیله xna احتیاجی به ساخت موتور برای بازی خود ندارید .ومساله ساخت موتور رو که وقت زیادی میگیره رو ندارید . باید بگم xna در اول راهه و برای ساخت بازی های حرفه ای ضعیفه چون هر بازی سبک خودش رو داره و پیش بینی همه اینها در موتور واقعا سخته . اما در آینده شاید بازی ها با اون ساخته بشن, حتی unreal هم همین طوره . شما visual studio 2010 رو نصب میکنین و xna رو هم همین طور. با #c شروع میکنین به نوشتن بازی, البته اکثر کمپانی های بازی سازی با ++C کار میکنن. و البته Microsoft directx و open gl. XNA Download http://www.microsoft.com/downloads/...289E-4779-BB5A-0A28DFE18BC5/XNAGS40_setup.exe
پاسخ : یک بازی سازی تمام حرفه ای عزیز من دانلود کردم نصب هم کردم مشکلی نداشت می تونی بگی چه اروری داد؟؟؟ یا متنشو بنویس یا از ارور عکس بگیر بده