خداوندا.... به دل نگیر اگر گاهی زبانم از شکرت باز می ایستد !!... تقصیری ندارد... قاصر است کم می آورد در برابر بزرگی ات... لکنت می گیرند واژه هایم در برابرت در دلم اما همیشه ذکر خیرت جاریست !!....
خدایا! وقتی خورشید با پیراهن سرخابی خویش از پهنه آسمان رخت عزیمت می بندد، دلم عجیب می گیرد و بغضی از جنس نیاز در شاهراه گلویم می نشیند. پروردگارا! زندگیم را با عشق بی رنگ و ریای تو زینت می بخشم و نماز عشق را در محراب عبودیت تو به جا می آورم. خدایا! به تو امید دارم و به لطف و عنایت تو یقین، پس به شکوه و جلالت سوگند که مرا حتی برای لحظه ای از خود دور مساز. پروردگارا! توفیقم ده تا حق بندگی تو را به جا آورم
در رویاهایم دیدم که با خدا گفتگو می کنم . خدا پرسید پس تو میخواهی با من گفتگو کنی؟ من در پاسخش گفتم: اگر وقت دارید. خدا خندید و گفت وقت من بی نهایت است. در ذهنت چیست که می خواهی از من بپرسی؟ پرسیدم چه چیز بشر شما را سخت متعجب می سازد؟ خدا پاسخ داد: کودکی شان. اینکه آنها از کودکی شان خسته می شوند و عجله دارند زود بزرگ شوند و بعد دوباره پس از مدت ها آرزو می کنند که کودک باشند... اینکه آنها سلامتی شان را از دست می دهند تا پول بدست آورند و بعد پولشان را از دست می دهند تا سلامتی شان را بدست آورند. اینکه با اضطراب به آینده نگاه می کنند و حال را فراموش می کنند و بنابراین نه در حال زندگی می کنند نه در آینده. اینکه آنها به گونه ای زندگی میکنند که گویی هرگز نمی میرند و به گونهای می میرند که گویی هرگز زندگی نکردهاند...
خدایا...پروردگارا...کمکم کن، کمکم کن که بتوانم پنچره ی دلم را روبه حقیقت بگشایم... خدایا...یاریم کن که مرغ خسته دلم راکه دیری است دراین قفس زندانی است، درآسمان آبی عشق تو پرواز دهم...
خدایا..پروردگارا...یاریم کن که شوق پرواز را همیشه درخود زنده نگهدارم ..... خدایا...توخود می دانی که بدترین درد برای یک انسان دورماندن ازحقیقت خویشتن ورهاشدن درگرداب فراموشی وسردرگمی است...پس تو ای کردگار بی همتا مرا یاری کن که به حقیقت انسان بودن پی ببرم تابتوانم روزبهروزبه تو که سر چشمه تمام حقیقت هایی نزدیک ونزدیکتر شوم....
خدایـــا ...! اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم ... تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری ... با نوازشی و یا شاید تلنگری آرام وجودت را ، همراهیت را ، مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن ...
خدایا از دلم آگاهی پس یاریم کن وقدرتم ده خدایا دست همه بندگانت را بگیر دعاهارا بشنو وآنچه را صلاح بندگانت است اجابت کن