خدایا! شکرت از اینکه امروز هم اجازه دارم اسم تورو صدا کنم و شکرگزارت باشم خدایا! شکرت امروز خیر و برکت الهی در زندگیم جاریه خدایا! شکرت بابت شغلم که باهاش سرگرمم و درآمد دارم خدایا! شکرت که هر لحظه من را حمایت، حفاظت و به سوی نور هدایتم میکنی خدایا! شکرت جز خودت به هیچکس نیاز ندارم خدایا! شکرت که روز به روز پیشرفت میکنم و هدفهامو تیک میزنم خدایا! شکرت،که همه ی خواسته هام به واسطه ی عشق الهی به موقع اجابت میشود خدایا! شکرت به لطف تو همه چیز طبق میل وخواسته من پیش میره. خدایا! شکرت بهترین موقعیتها رو برایم فراهم میکنی با احساس عالی بنویس خدایا! شکرت همه چیز درزندگی من عالیست
تو ... تو با من چه کرده ای که از یادم نمی روی ؟ نا خدا ... ناخدای من...!!! تو ... تو با من چه کرده ای که از یادم نمی روی ؟! برهنه به بستر بی کسی مردن , تو از یادم نمی روی ! خاموش به رساترین شیون آدمی , تو از یادم نمی روی ! گریبانی برای دریدن این بغض بی قرار , تو از یادم نمی روی ! سفری ساده از تمام " دوستت دارم " تنهایی , تو از یادم نمی روی ! سوزن ریز بی امان باران , بر پیچک و ارغوان , تو از یادم نمی روی ! تو ... تو با من چه کرده ای که از یادم نمی روی !؟ سید علی صالحی