سلام دوستاي تاپ فروميم توی این تاپیک هرکسی که دلش گرفته یا میخواد که با کسی درد و دل کنه و یا حرفی رو دلش سنگینی میکنه که نمیتونه به کسی بگه و یا کسی رو دوست داره و نمیتونه به کسی بگه و هر چیزی که مربوط به این نوع مسایل ودل گرفتگی میشه رو میتونه توی این تاپیک بنویسه.:ghalb:
پاسخ : دلـ ـت گــ ـرفته بــیــا ایـــ ـنـجـا نه دلم گرفته نه کسی هست که بخوام بهش بگم دیدم قشنگه گفتم بزارمش:happy0199:بقیه ارسال هایی هم که ارسال می کنم به همین صورت:happy0025:
پاسخ : دلـ ـت گــ ـرفته بــیــا ایـــ ـنـجـا اگر تنهاترین تنهایان شوم باز هم خدا هست،او جانشین همه نداشتن هاست...:sad:
پاسخ : دلـ ـت گــ ـرفته بــیــا ایـــ ـنـجـا ﺍﯾﻦ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺍﺯ ﯾﺎﺩ ﺑﺮﺩﻩ ﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﯾﺎﺩﻡ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻧﻤﯿﺪﻫﻢ ... ﺣﺘﯽ ﺍﺯ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺫﻫﻦ ﺗﻮ ﻋﺒﻮﺭ ﮐﻨﺪ ﺻﺤﺒﺖ ﺍﺯ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺻﺤﺒﺖ ﺍﺯ ﻟﯿﺎﻗﺖ ﺍﺳﺖ
پاسخ : دلـ ـت گــ ـرفته بــیــا ایـــ ـنـجـا هفت سالم بود که فهمیدم کسی ندارم از آنزمان تنها زندگی می کنم برای این که کسی مشکوک نشود او را مامور کردم برای پدر و مادر م پسری کند برای برادر کوچکم برادر شود و چند سال بعد ماموریت مشکل همسری را برایش در نظر گرفتم نه!!! نه دوست من .... من احمق نیستم! من تتنها زندگی می کنم من تنها زندگی می کنم چون کسی را ندارم همان یک گل سرخ سیاره ی تو در سیاره ی من وجود ندارد... من محکوم به تنهایی هستم
پاسخ : دلـ ـت گــ ـرفته بــیــا ایـــ ـنـجـا مامان دلم گرفته نمیدونم با کی درد دل کنم..... نمیدونم چیکار کنم دوری تو منو بیچاره کرده. ای کاش میشد راحت بشم بیام پیشت ولی..... غم دوری تو منو ذره ذره داره میکشه زندگی بی توفایده نداره نفس کشیدن بی تو ارزش نداره. مامانی دلم پره از همه آدمایی که فقط ظاهرا با آدم خوبن خودت میدونی کیارو میگم مادر تو دعا کن بیام پیشت دیگه خسته شدم. حداقل یه شب به خوابم بیا . تنها جایی آروم میشم بهشت زهراست.سر مزارت اونجا آرامگاه دل و فکرمه. کاشکی میشد بیام پیشت کاشکی.......
پاسخ : دلـ ـت گــ ـرفته بــیــا ایـــ ـنـجـا قصه مرا کجا شنیده ای...که هرگاه نگاهم میکنی برایم آهی بلند می کشی!!!!!!!!!
پاسخ : دلـ ـت گــ ـرفته بــیــا ایـــ ـنـجـا دیـگـَــر نَه اَشـکـــهآیـَـمـ رآ خــوآهـی دیــد نَه اِلتــِـمـآس هـــآیَمـ رآ و نَه اِحســـآســآتِ ایــن دلِ لَـعـنَـتـی رآ… به جـــآیِ آن اِحســـآسی که کُـــشـتـی درخـتـی اَز غــُــرور کـآشـتَمـ
پاسخ : دلـ ـت گــ ـرفته بــیــا ایـــ ـنـجـا من ماندم و ۱۶ جلد لغت نامه که هیچ کدام از واژهایش مترادف “دلتنگی” نمیشود… کاش دهخدا میدانست دلتنگی معنا ندارد!! درد دارد…