تنها یک چیز می تواند تحقق یک رویا را غیر ممکن سازد "ترس از شکست"!! اگر در مسیر افسانه شخصی ات بمیری بهتر از مردن همچون میلیونها انسان است که حتی نمی دانند افسانه شخصی وجود دارد... كيمياگر پائولو_کوئیلو
سرپیکو:بعد مرگت یه روز چشاتو وا میکنی و میبینی توی همین اتاق,با همین آدمای دور و برتی,اونوقتی که میفهمی بردنت جهنم! Serpico - 1973 #ديالوگ
برای عوض کردن دنیا نیازی به خواندن روزنامه های سیاسی نیست نیازی به تغییر رئیس جمهور و هیأت دولت نیست و نیازی به تجمعات بیش از دو نفر نیست گاهی تنها دو نفر می توانند تمام دنیا را مثل یک حبه قند در فنجانی چای به هم بزنند. حرفی بزرگتر از دهان پنجره لیلا_کردبچه
مشکل این است که آدمهای باهوش پر از شک هستند درحالی که آدمهای احمق پر از اعتماد به نفس. چارلز_بوکوفسکی
در عمق دریا دلم می خواست چشم هایم را ببندم و برای چند لحظه هم که شده، وانمود کنم که آب را فراموش کرده ام. اما هرچقدر بیشتر سعی میکردم، کمتر میتوانستم به آب فکر نکنم؛ بیشتر غرق میشدم. باید همیشه به یاد داشته باشی که ماندگارترین چیزها در ذهن، آنهاییست که وانمود به فراموش کردنشان میکنی. هرچقدر بیشتر بخواهی چیزی را فراموش کنی، بیشتر در ذهنت با آن بازی میکنی. برای فرار کردن از چیزی، نباید آنرا فراموش کنی. خودشان کم کم فراموش میشوند، می روند. سعی برای فراموش کردن چیزی، درست مانند فرار کردن از سایه ات است. تو نباید از سایه ات فرار کنی، نمیتوانی که فرار کنی.. وقتش که برسد، خودش کم کم می رود، فراموش می شود! بعد از ابر بابک_زمانی
آدم وقتی فقیر میشود خوبیهایش هم حقیر میشوند اما کسی که زر دارد یا زور دارد عیبهایش هم هنر دیده میشوند و چرندیاتش هم حرف حسابی به حساب می آیند. دکتر_علی_شریعتی
تقصير تو نيست هرچه هست زير سر پاييز است که به نسيمي عقل را مي ربايد تا دل بي اگر و امایی تنگ تو شود....
هر که آید گوید: گریه کن تسکین است گریه آرام دل غمگین است چند سالی ست که من می گریم در پی تسکینم ولی ای کاش کسی می دانست چند دریا بین ما فاصله است من و آرام دل غمگینم