اسکارلت ، من هیچ وقت در زندگی آدمی نبودم که قطعات شکسته ظرفی را با حوصله زیاد جمع کنم و به هم بچسبانم و بعد خودم را فریب بدهم که این ظرف شکسته، همان است که اول داشته ام. آنچه که شکست، شکسته و من ترجیح می دهم که در خاطره خود همیشه آن را به همان صورتی که روز اول بود، حفظ کنم تا اینکه آن تکه ها را به هم بچسبانم و تا وقتی زنده ام آن ظرف شکسته را مقابل چشمم ببینم. بر باد رفته مارگارت_میچل
چهل قانون عشق قانون دوم: رفتن در راه حق، کار دل است نه کار عقل. میزانت همیشه دل باشد نه عقل. از کسانی باش که نفس خود را می شناسند نه از آنها که نفسشان را انکار می کنند! ملت عشق الیف_شافاک
پس از یک دم سکوت دیگر، به زمزمه گفت که آدم عجیبی هستم و لابد به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روزی به همین دلیل حالش را به هم بزنم. بيگانه آلبر_کامو
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد! فرانسیسکو_کولوآنه
ديالوگ روزی که فکر کردی یکی رو از ته دل دوست داری ولش نکن .. ممکنه دوباره تکرار نشه .. آدم وقتی تو سن و سال توئه فکر میکنه همیشه براش پیش مییاد .. باید ده پونزده سال بگذره که بفهمی همون یه بار بوده .. که حالِت با چیز دیگهای خوب نمیشه .. عشق یعنی حالِت خـوب باشه… پل_چوبى
ریشه ی تمام قهرها مبتنی بر خطایی است که می تواند مطرح شود، جواب بگیرد و بلافاصله از بین برود، ولی در دل طرف توهین شده نشست می کند بعدها بروز دردناک تری می یابد. تاخیر در حل وفصل بلافاصله ی اختلاف ها، بلافاصله بعد از وقوع آنها، به عقده ی تلخی تبدیل می شود. جستارهایی در باب عشق آن_دوباتن
هر که می خواهد پرواز کردن بیاموزد، ابتدا باید ایستادن و راه رفتن و دویدن و صعود کردن و رقصیدن را یاد بگیرد. هیچ کس پرواز کردن را با پرواز کردن نمی آموزد... فردریش_نیچه
سودای تو را بهانه ای بس باشد مستان ِ تو را... ترانه ای بس باشد! در کُشتن ِ ما چه می زنی تیغِ جفا؟ ما را سر تازیانه ای... بس باشد! مولانا
برای اینکه خوب باشه حالت صبح رو با داشته هات شروع کن تمام روز رو وقت بگذار و زندگی کن شب موقع خواب بهت حق میدم که بری توو فکر نداشته هات اما بهت حق نمیدم که فکر کنی هیچوقت قراره نداشته باشیشون تمام شب رو وقت داری تا خواب داشتنِ نداشته هات رو ببیني صبح چشمت رو که باز کردی به داشته هات سلام کن به نداشته هات بگو به زودی می بینمتون پریسا_زابلی_پور
انصاف نیست دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی و آنقدر بزرگ باشد که نتوانی آن کس را که دلت می خواهد حتی یک بار ببینی! تنهایی پر هیاهو بهومیل_هرابال