گاهی باید آدم های اطرافت رو کنار بگذاری که البته این فاصله رو خودشون تعیین می کنند. بعضی ها رو برای یک ساعت و بعضی ها رو برای یک عمر! زندگي جديد بهومیل_هرابال
و درماندگی. درماندگی. درماندگی. و درماندگی در برابر چیزی که نمی بینی اما سخت به آن محتاجی. چیزی که هستی ات عمیقا به آن وابسته است و این را نمی دانی مگر آن که از تو دریغ شود: اکسیژن. من گنجشک نیستم مصطفی_مستور
فقط زندگی در جهانی را تصور کن که در آن آیینه نباشد. تو درباره ی صورتت خیالبافی می کنی و تصورت این است که صورتت بازتاب آن چیزی است که در درون تو است. و بعد وقتی چهل ساله شدی، کسی برای اولین بار آیینه ای در برابرت می گیرد. وحشت خودت را مجسم کن! تو صورت یک بیگانه را خواهی دید و به روشنی به چیزی پی خواهی برد که قادر به پذیرفتنش نیستی: صورتِ تو، خودِ تو نیست. جاودانگي میلان_کوندرا
حافظه ی آدم، در ندارد که آدم ها برای رفت و آمدشان اجازه بگیرند. در زندگیِ هر کس، چند نفری هستند که برای رد شدن از مرزِ ذهن، ویزا لازم ندارند و خواسته و ناخواسته، همه جا با او هستند، تا پای گور هم... بعد از پايان فريبا_وفي
بشر موجودی منطقی نیست ، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاورد...وقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند... يادداشت هاى شهر شلوغ فریدون_تنکابنی
زیاد در خاطرات دیگران کنجاوی نکنید زیرا در خاطرات هر شخص چیزهایی هست که حتی میترسد آنها را برای خودش آشکار کند...! داستایوفسکی
خلاصه من به او " چه " شدن را تحمیل نمی کنم. او آزاد است او خود باید خود را انتخاب کند... ... تو می توانی "هر گونه بودن" را که بخواهی باشی انتخاب کنی. اما آزادی انتخاب تو در چهارچوب حدود انسان بودن محصور است. با هر انتخابی باید انسان بودن نیز همراه باشد وگرنه دیگر از آزادی و انتخاب سخن گفتن بی معنی است. دکتر_علی_شریعتی
انسان های احمق، نه از کتاب خوششان می آید نه از فیلمهای مفهومی، و نه هر چیزی که آنها را وادار به تفکر کند! آندره_ژید
وقتی که حرف میزنیم بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را. کسی که قانع شدهباشد، کسی که به اندیشههای خود ایمان داشته باشد، « اصلا حرف نمیزند.» یادداشت های شهر شلوغ فریدون_تنکابنی