قانون دنیا تنهایی من است و تنهایی من قانون عشق است و عشق ارمغان دلدادگیست و این سرنوشت سادگیست در غم عشق نبودی و محبت کردی این هم از لطف شما بود و نمی*دانستیم من نکردم گله از عهد و وفاداری تو عهد ما عهد جفا بود و نمی*دانستیم رنج بی*عشقی و تنهایی و بی*مهری یار همه تقدیر خدا بود و نمی*دانستیم با تو بر مرغان دریایی امیرم بی تو در زندان تنهایی اسیرم با تو در کاخ وفا ارباب عشقم بی تو در کوه جفا سنگی حقیرم
دوست دارم زیرا تجربه کردم تنهایی را دوست دارم زیرا که خداوند هم تنهاست تنهایی را دوست دارم زیرا انتظار کشیدنم را پنهان خواهد کرد سوختن قصه ی شمع است ولی قسمت ماست شاید این قصه ی تنهایی ما کار خداست آنقدر سوخته ام با همه بی تقصیری که جهنم نگذارد به تنم تاثیری جهانم زیباست ، جامه ام دیباست ، دیده ام بیناست زبانم گویاست ، قفسم هم طلاست ، به این ارزد که دلم تنهاست ؟
تو به من خنديدي و نميدانستي من به چهره دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدم باغبان از پي من تند دويد سيب را دست تو ديد غضب آلوده به من كرد نگاه سيب دندان زده از دست تو افتاد به خاك و تو رفتي و هنوز سالها هست كه در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تكرار كنان ميدهد آزارم و من انديشه كنان غرق اين پندارم كه چرا خانه كوچك ما سيب نداشت . . .
امکان هجرت تو تراوش میکند، از خطوط مبهم نگاهت من بیشتر، دیده بودم جرقه محل ماندنت را در سایش دستانمان به رفتنت ایمان دارم، چون ماهی آزاد به جریان آب نبودنت، مرا در سطح بزرگ اشکهایم پر از عطش میکند چقدر سنگین شده اند شانه هایم! آخر بعد از تو ترازوی تنهاییام شده اند...
خـــداونـــدا تــو تـنـهـــــایـــی مـنــــم تـنــهــــای تـنــهـــــایــم تـــو یـکـتـــایـــی و بــــی هـمـتــــــا .. ولــــی مـن نــه یـکـتـــایــــم نـــه بــــی هـمـتــــــا فــقـــط تـنــهــــای تـنــهـــایـــــم و مـحـتــــاج نـگـــاه تــــو ..
به من بهانه ای بده تا کنار تنهایی تو بمانم روی کتف های تو لانه ای بسازم برای روز مبادای هر دویمان هنوز یک بیابان راه پیش رو داریم به من بهانه ای بده تا همسفرت باشم مثلا سه بار برایم به دروغ تب کن تا من سی بار براستی برایت بمیرم این سقف کوتاه فقط برای خیره شدن به آرزوهای بزرگ نیست بغضت را از خاطراتت تفریق کن مرا با خودت جمع کن یک لبخند بزن تا من بخاطر لبخندت بمانم .. { نسرین بهجتی }
پيدا کــــــــردن کسي که بهت بگه دوسـت دارم سخت نيست پيدا کــــــــردن کسي که واقعا بهت ثابت کنه دوست داره سختــه...!!!
جـدیـدأ اسـم خیـانـت شده یـه اشتباه ... کـه بــایـد ببـخشـى و فـرامـوش کـنى ... وگرنه محکوم میشى به کینه اى بودن
کاش ما آدم ها هم مثــــــــــــــــــــل گربه ها با چند لحظه بو کشیدن میفهمیدیم که هر آشـــــــــــــــــــــغالی ارزش وقت گذاشتن نداره