پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• گفتی بیا! راه قلبت را نشانم دادی حالا که آمده ام چنان نگاهم می کنی گویی، نشانی را اشتباه آمده ام ...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• و طبق عادتی دیرین برایت قهوه نوشیدم و مثل روزهای پیش برایت فال می دیدم گلم در قهوه دیشب ندیدم قلب شیدایت تمام قهوه را گشتم نمی شد گاه پیدایت و جرعه جرعه نوشیدم به امیدی که می ایی و در ان جرعه اول شنیدم دور می مانی لبم بر قهوه فالت چه تلخ است قصه عادت فراموشم مکن هرگز دلم خوش بوده با یادت ...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• نگــرانت هستـــم عشــق من ايـن ديگـــر دست خــودم نيست ! فصــل شيرينـــي لحظــه هاست اما، ... من همچنــان تابستــان که مي شــود ... دلــم شــــور مي زند !!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• فرقـے نمـے کند !! بگویم و بدانـے ...! یا ... نگویم و بدانـے..! فاصله دورت نمی کند ...!!! در خوب ترین جاﮮ جهان جا دارﮮ ...! جایـے که دست هیچ کسـے به تو نمـے رسد.: دلــــــــــــــم.....!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• آخر قصه ی ما را همان اول لو دادند همان جایی که گفتند: یکی بود و یکی نبود . . .
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• باران من ، روزی باریدی بر تن خسته من ، قلب من شد عاشق تو! همیشه چشم به راهت مینشستم ، این شده بود کار هر روز من که حتی قبل از آمدنت در زیر باران بی قراری خیس میشدم [HR][/HR]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• از کودکی یاد گرفته ام امثال تو نامحرمند تو بگو چطور محرم اسرارم شدی؟
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• کنارم هستی و اما دلم تنگ میشه هر لحظه خودت میدونی عادت نیست فقط دوست داشتن محظه یه وقت تنهایی نری جایی که از تنهایی میمیرم ....
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم. در مرام ما رندان حرص مال دنیا نیست..........گوش ما بدهکار قیل و قال دنیا نیست بر بساط این دنیا پشت پا بزن چون ما.........تشنه باش و دریا باش - هر یار اهل نیرنگ هر دوست اهل حیله ...........با پشت خورده خنجر موندم تو این قبیله for ever
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• اگر روزی دلم گرفت یادم باشد که خدا با من است............که فرشته ها برایم دعا میکنند.....که ستاره ها شب را برایم روشن خواهند کرد.....که بهار آمدنیست......که من راه رفتن میدانم و دویدن ..... اگر... اگر روزی دلم گرفت یادم باشد که خدا با من است ، همین نزدیکی....خدا اینجاست ..پس من تنها نیستم خوش به حال من خوش به حال شما خدا حافظ شما:rolleyessmileyanim: تقدیم به امید بنوات عزیز:ghalb: