نمونه های زیبا از طراحی لوگو های مختصر به نظر من، همیشه چیزهای ساده هستند که در زندگی مهم ترینند. چه این مسائل در زندگی شخصی باشد یا در کار، من دوست دارم همه چیز را ساده و شیرین فرض کنم. اغلب مردم چیزهایی را ترجیح می دهند که ساده و مناسب باشند. همین قانون را می توان در دنیای هویت های سازمانی نیز اعمال کرد. از بین همه هویت های پیچیده سازمانی در دنیا، همیشه طرح ساده لوگوی کمپانی است که برجسته و چشم گیر خواهد بود. عبارت مناسبی که برای طرح های ساده هویت های سازمانی می توان به کار برد لوگوی مینیمال یا لوگوب مختصر و مفید است. هنر طراحی مینیمال شامل خلق یک طرح چند وجهی با استفاده از حداقل عناصر ممکن است. در هر حال، گرایش به سمت طراحی لوگوهای مینیمال نباید به عنوان یک عادت و یا راه میانبر برای طراحی های ساده ای که وقت کمتری نیاز دارند در بین طراحان باب شود. سبک مینیمال در طراحی لوگو یک تکنیک ابتکاری و خلاقانه از انتقال پیام کمپانی به ساده ترین و راحت ترین شکل است. طراحان از روش های مختلفی مثل فضای منفی و لوگوهای مستتر برای ساخت یک هویت مختصر شده استفاده می کنند. ایده اصلی پنهان کردن یک پیام است که مخاطب به راحتی آن را تفسیر کند. برای اینکه ایده هایی از این نمونه طراحی در اختیار شما قرار داده باشیم مجموعه ای از لوگوهای مینیمال با پیام های مستتر را برای شما آماده کرده ایم. این مجموعه بخش کوچکی از لوگوهای مینیمالی است که طراحی شده اند. Panda HE Logo Oneload Papeterie Haute-Ville Rdio Data Recovery Animodul Brandon Winckler Up Stocked Bedroom East Village Home Table House Red koala Inforce Volcanic Music Space Egg light music Fear Door Open M4 LogoNook Cat and Mouse catfeeds Property Portal F & H Gigaxe Work Monster Conex Dating Writetime Spytec