پاسخ : شعرهای زیبا [COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f]چه قدر فاصله اینجاست بین آدمها چه قدر عاطفه تنهاست بین آدمها کسی به حال شقایق دلش نمی سوزد و او هنوز شکوفاست بین آدمها کسی به نیت دل ها دعا نمی خواند غروب زمزمه پیداست بین آدمها چه می شود همه از جنس آسمان باشیم طلوع عشق چه زیباست بین آدمها تمام پنجره ها بی قرار بارانند چه قدر خشکی و صحراست بین آدمها به خاطر تو سرودم چرا که تنها تو دلت به وسعت دریاست بین آدمها [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
پاسخ : شعرهای زیبا [COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][CENTER][RIGHT][COLOR=#ff0000][FONT=b titr][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3]سالها رفت و هنوز[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT][/CENTER][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][CENTER][RIGHT][COLOR=#ff0000][/COLOR][/RIGHT] [/CENTER] [CENTER][RIGHT][COLOR=#ff0000][FONT=b titr][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3]یک نفر نیست بپرسد از من[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT][/CENTER][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][COLOR=#282d2f][CENTER][RIGHT][COLOR=#ff0000][/COLOR][/RIGHT] [/CENTER] [CENTER][RIGHT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3] که تو از پنجره ی عشق چه ها می خواهی؟[/SIZE][/FONT][/RIGHT] [/CENTER] [CENTER][RIGHT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3]صبح تا نیمه ی شب منتظری[/SIZE][/FONT][/RIGHT] [/CENTER] [CENTER][RIGHT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3]همه جا می نگری[/SIZE][/FONT][/RIGHT] [/CENTER] [CENTER][RIGHT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3]گاه با ماه سخن می گویی[/SIZE][/FONT][/RIGHT] [/CENTER] [CENTER][RIGHT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3]گاه با رهگذران،خبر گمشده ای می جویی[/SIZE][/FONT][/RIGHT] [/CENTER] [CENTER][RIGHT][COLOR=#ff0000][FONT=b titr][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3]راستی گمشده ات کیست؟[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/RIGHT] [/CENTER] [CENTER][RIGHT][COLOR=#ff0000][FONT=b titr][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3]کجاست؟[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/RIGHT] [/CENTER] [CENTER][RIGHT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3]صدفی در دریا است؟[/SIZE][/FONT][/RIGHT] [/CENTER] [CENTER][RIGHT][COLOR=#ff0000][FONT=b titr][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3]نوری از روزنه فرداهاست[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/RIGHT] [/CENTER] [CENTER][RIGHT][COLOR=#ff0000][FONT=b titr][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3]یا خدایی است که از روز ازل ناپیداست...؟[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [/RIGHT] [/CENTER] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/FONT]
پاسخ : شعرهای زیبا استعداد عجیبی در شکستن داری.... قلب...غرور...پیمان... استعداد عجیبی در نشستن دارم.... به پای تو...به امید تو...در انتظار تو....
پاسخ : شعرهای زیبا این تنهایی نیست که از آن می ترسم ترسم از این توهم است... که در نبودنم گاه دیوانه وار سرت را از فرط بی قراری هایت و از ترس دیدن تمام نبودنم به دیوار خواهی کوبید... آیا خواهی کوبید؟؟؟
پاسخ : شعرهای زیبا آسمان ها دلگیرند وقتی زیر همین آسمانی و من حتی سایه ات را حس نمی کنم شاید خورشید من دیگر نمی تابد تا تو هستی ، زندگی آرام است قلبم در انتظار لحظه باریدن باران است که با تو در زیر بارانی که همیشه باریدنش برایم آرزوست قدم بزنم تا باران بشوید ترس را از وجود من تا باران عاشقانه تر کند این لحظه ی عاشقانه ی من ..
پاسخ : شعرهای زیبا [SIZE=+0]قول بده که خواهی آمد اما هرگز نیا اگر بیایی همه چیز خراب میشود دیگر نمیتوانم اینگونه با اشتیاق به دریا و جاده خیره شوم من خو کرده ام به این انتظار به این پرسه زدن ها در اسکله و ایستگاه اگر بیایی من چشم به راه چه کسی بمانم؟[/SIZE]
پاسخ : شعرهای زیبا در کوچه باد می آید این ابتدای ویرانیست ... آنروز هم که دستهای تو ویران شدند باد می آمد.! موهایت را شانه می زنی موهایت را دسته می کنی موهایت را . . . می پوشانی من می مانم و لذت تخت و سایه هایی که روی دیوار می رقصند ..
پاسخ : شعرهای زیبا غروب شد ... خورشید رفت ... آفتابگردان دنبال خورشید می گشت ... ناگهان ستاره ای چشمک زد ... آفتابگردان سرش را پایین انداخت ... آری گلها هیچوقت خیانت نمی کنند تو گل من باش ... این روزها دلم برای عشقی دلتنگ است که همه روزهایم را بر باد داد این ساعتها چقدر کند می گذرد پس چرا زمان با تو بودن آنقدر زود گذشت ...
پاسخ : شعرهای زیبا تو بگو وقتی خواب بودم چه کسی مداد رنگیشُ برداشت و فاصله ها رو پٌررنگ کرد ؟؟ می*گویم: سلام کسی جوابم نمی*دهد پس خدانگهدار می*گویم! شاید از سر اتفاق کسی دست*هایش تکان بخورد ... سحرگاهان میان سجده سبزت اگر بر خاطرت رد شد خیال من دعایم کن ...
پاسخ : شعرهای زیبا میروی و من فقط نگاهت میکنم تعجب نکن.... تعجب نکن که چرا گریه نمی کنم بی تو..... بی تو یک عمر فرصت برای گریستن دارم اما.... اما برای تماشای تو همین یک لحظه باقیست...