مواد لازم انجیر خشک 200 گرم توت خشک 200 گرم برگه هلو 200 گرم برگه زردآلو 200 گرم آلبالوی خشک 200 گرم آلو بخارا 200 گرم کشمش 200 گرم زرشک 200 گرم شیره انگور 5 قاشق غذاخوری سرکه و نمک به مقدار لازم طرز تهیه تمام مواد خشک را داخل کاسه ای ریخته و نمک و شیره انگور را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط میکنیم .سپس مواد را داخل شیشیه ریخته و روی ان سرکه میریزی و در شیشه را می بندیم .این ترشی بعد از 10 روز قابل خوردن می باشد.
خواص شیره انجیر تقویت سیستم گوارش بدن بهبود یبوست مزمن تسکین بهبود گلو درد و سرفه تقویت کننده بدن و انرژی زا شیره ای مقوی برای رفع تشنگی و عطش زیاد محلولی فوق العاده برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی درمان کم خونی و فقر آهن تقویت کننده قوای جسمی بهبود اعصاب و کمک به رفع افسردگی مناسب برای رطوبت پوست تصفیه کلیه ها و مثانه کاهش حرارت بدن بهبود مجاری تنفسی مفید برای بیماری هایی مانند سرخک، مخملک، ابله، ذات الریه، کلیه