پاسخ : الان چه حســــــــی داری؟؟؟ با شکــــلک نشـــون بده. این چه حسو حالیه /././././.اخ چرا من رو هوام/...................
پاسخ : الان چه حســــــــی داری؟؟؟ با شکــــلک نشـــون بده. بایت خوبه که تو هوایی من میخوام برم هند کلی پول خرج کنم یاد بگیرم چجوری میشه توهوا موند
پاسخ : الان چه حســــــــی داری؟؟؟ با شکــــلک نشـــون بده. بیا پولشو بده به من خودم بهت یاد میدم /././././یه جوری ببرمت رو هوا که بعد بیای بگی جون ما بیارم رو زمین :nazi:
پاسخ : الان چه حســــــــی داری؟؟؟ با شکــــلک نشـــون بده. بایت یادگیری بدون مدرک که کسی نگات نمیکنه میخوام یادگیریم معتبر باشه:ketab:
پاسخ : الان چه حســــــــی داری؟؟؟ با شکــــلک نشـــون بده. اخه مدرک از این معتبر تر که دیگه نمی تونی بیای رو زمین /./............................................:shad:
پاسخ : الان چه حســــــــی داری؟؟؟ با شکــــلک نشـــون بده. مارا به خیر تو امید نیست شر مرسان:montazer: اصلا من میخوام برم هند تلاشت واسه نگه داشتن من بی فایده است من میرم
پاسخ : الان چه حســــــــی داری؟؟؟ با شکــــلک نشـــون بده. برو ولی بدون اینجا یکی میمرد برات باور نکردی عشقشو وقتی قسم میخورد برات میری برو ولی فقط اینو یادت باشه عزیز اشک زلالتو جلو چشم غریبه ها نریز هیچی نپرس فقط برو ولی فراموشم نکن :afsorde:
پاسخ : الان چه حســــــــی داری؟؟؟ با شکــــلک نشـــون بده. اخه آقامون اونجا تنهاست گناه داره طفلکی :gerye: من باید برم :lala:
پاسخ : الان چه حســــــــی داری؟؟؟ با شکــــلک نشـــون بده. امشب دوباره غرق در تمنای دیدنت سرمه ی انتظار به چشمانم میکشم امشب دوباره تو را گم کرده ام میان آشفته بازار افکار مبهمم توی کوچه های بی عبور پاییزی دستان گرمت را .. نگاه مهربانت را .. شانه های بی انتهایت را منتظر نشسته ام اخه مگه مرد قحطی بود /./..رفتی هند /.......:entezar: والا . . . .