؏شـق احساس قشنڪَیسٺ ولے من شخصا دیدڪَاهے مٺفاوٺ بہ دو ؏ـاشق دارم...... خوش ندارم بہ ڪسی قولے و قلبے بدهم ڪہ بہ یڪ حادثه روزی دل از او بردارم.......
من به یک احساس خالی دلخوشم من به گل های خیالی دلخوشم در کنار سفره اسطوره ها من به یک ظرف سفالی دلخوشم مثل اندوه کویر و بغض خاک با خیال آبسالی دلخوشم سر نهم بر بالش اندوه خویش با همین افسرده حالی دل خوشم در هجوم رنگ در فصل صدا با بهار نقش قالی دلخوشم آسمانم: حجم سرد یک قفس با غم آسوده بالی دلخوشم گرچه اهل این خیابان نیستم با هوای این حوالی دلخوشم
من زخمهای زیادی در خودم دارم... اما از میان همه یکی را خیلی دوست دارم در سینهام جا خوش کرده و با هر سوزش به یادم میآورد آدم را گاهی دستهایی زخمی میکنند که عاشقانه دوستشان دارد...
من از تبار غربتم از آرزوهای محالقصه ی ما تموم شده با یه علامت سوالبذار که کوله بارمو رو شونه ی شب بذارم باید که از اینجا برم فرصت موندن ندارم داغ ترانه تو نگام شوق رسیدن تو تنمتو حجم سرد این قفس منتظر پر زدنممن از تبار غربتم با آرزوهای محال قصه ی ما تموم شده با یه علامت سوال
الهی از پیش خطر و از پس راهم نیست دستم گیر که جز تو پناهم نیست ابواسماعیل عبدالله بن ابیمنصور محمد (خواجه عبدالله انصاری)
مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هوادارانِ کویش را چو جانِ خویشتن دارم صفایِ خلوتِ خاطر از آن شمعِ چِگِل جویم فروغِ چشم و نورِ دل از آن ماهِ خُتَن دارم به کام و آرزویِ دل چو دارم خلوتی حاصل چه فکر از خُبثِ بدگویان، میانِ انجمن دارم مرا در خانه سروی هست کاندر سایهٔ قَدَّش فَراغ از سروِ بستانی و شمشادِ چمن دارم گَرَم صد لشکر از خوبان به قصدِ دل کمین سازند بِحَمْدِ الله و الْمِنَّه بُتی لشکرشِکن دارم سِزَد کز خاتمِ لَعلَش زَنَم لافِ سلیمانی چو اسمِ اعظمم باشد، چه باک از اهرِمَن دارم؟ الا ای پیرِ فرزانه، مَکُن عیبم ز میخانه که من در تَرکِ پیمانه دلی پیمانشِکن دارم خدا را ای رقیب امشب زمانی دیده بر هم نِه که من با لَعلِ خاموشش نهانی صد سخن دارم چو در گلزارِ اِقبالش خرامانم بِحَمْدِالله نه میلِ لاله و نسرین نه برگِ نسترن دارم به رندی شهره شد حافظ میانِ همدمان، لیکن چه غم دارم که در عالم قَوامُالدّین حَسَن دارم
يه وقتایی، بارِ بعدى وجود نداره، شانس دومى نيست، وقت اضافه و استراحتی نيست؛ گاهى وقتا، يا الان هست و يا هرگز بزار جلوی چشمات باشه، بزار بدونی که اگر امروزت سخت میگذره واسه چیزای مهمتر و باارزشتریه که میخوای....✨