1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام)

شروع موضوع توسط Bad Boy ‏7/5/11 در انجمن احکام و روایات

1. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    فعلا دانشجو ام کار خاصی ندارم
    پاسخ : احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام)

پیامبر اکرم (ص) : برترین اعمال امت من , در انتظار فرج از سوی خدا بودن است

پیامبر اکرم (ص) : خوشا به حال کسی که قائم اهل بیت مرا درک کند و پیش از قیامتش به او اقتدا کند

امام صادق (ع) : هر گاه قائم قیام کند هیچ سرزمینی باقی نمی ماند مگر آنکه ندای توحید پروردگار ورسالت حضرت محمد (ص) در آن طنین انداز شود

امام جواد (ع) : برترین اعمال شیعیان انتظار فرج است

امام صادق (ع) : کسی که منتظر دوازدهمین امام باشد , مانند کسی است که با شمشیر آخته در برابر پیامبر خدا (ص) از او دفاع میکند

امام حسن عسکری (ع) : خداوند به برکت وجود او (امام زمان) بلا را از زمینیان دور میکند وبه خاطر او باران میفرستد و به سبب او برکت های زمین را بیرون می آورد

حضرت رسول (ص) : مهدی امت من محمد است آنکه زمین را پر از عدل و داد میکند پس از آنکه پر از ظلم و جور شد

رسول مکرم اسلام (ص) : هر که شب عید (فطر وقربان) وشب نیمه شعبان را احیا کند در آنروزی که دلها میمیرند دل او نمیرد

M @ H @ K از این پست تشکر کرده است.
  2. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:

وصف حضرت مهدی (عج):

زره دانش بر تن دارد و با تمامی آداب، و با توجه و معرفت کامل آن را فرا گرفته است. حکمت، گمشده اوست که همواره در جستجوی آن میباشد، و نیاز اوست که در بدست آوردنش می پرسد. در آن هنگام که اسلام غروب می کند و چنان شتری در راه مانده دم خود را به حرکت در آورد، گردن به زمین می چسباند*. او پنهان خواهد شد، او باقیمانده حجت های الهی و آخرین جانشین، از جانشینان پیامبران است.

حضرت امیر (ع)

*ضرب المثل است، چون شتر خسته شود، دم خود را به حرکت در می آورد، و گردن به زمین می چسباند، که نشانه ضعف و درماندگی اوست.

3. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:

غروب آدینه که می آید و تو نمی آیی، دلمان به فراخنای تمام عالم می گیرد. ابر گریه فضای خانه قلبمان را بارانی می کند و بغضی بی انتها گلویمان را می فشارد. سر بر شوره زار بی کسی دل می نهیم و زار زار نیامدنت را اشک می ریزیم و تو را می خوانیم. تو که از جنس بارانی و شنیده ایم روزی خواهی آمد.

اما برای آمدنت چه کرده ایم؟ چه طرفی بسته ایم با این همه ادعا و چه خیالی در سر داریم که خود نمی دانیم و تو می دانی و چه خوب هم می دانی!
    داعیه دوست داشتنت را در سر داریم با این حال هر دم به خطا می رویم بی آنکه ذره ای بیندیشیم به اینکه تو زلالی و از سلاله باران و تو را با مرداب تعفن زده دل ما چه کار؟ راستی تو را با ما چکار که راحت تر از نفس کشیدن دروغ می گوییم، غیبت می کنیم، تهمت می زنیم و برای رسیدن به مقام های دنیایی از پله ریا و فریبکاری بالا می رویم و چه افتخاری هم می کنیم!
    مولای من کجایی که ببینی دلمان به اندازه تمام عالم گرفته است؟ کجایی که ببینی زمین از ماتم نبودنت رخت عزا پوشیده؟ چه می گویم! تو هستی و بودنت در فضا جاریست فقط دیدنت در ظرف لیاقت ما نمی گنجد، ما که عرصه را بر آسمان نیز تنگ کرده ایم، زمین را با سم گناه آلوده کرده ایم و قلبمان را خانه سیاهی و سکون!
    شهرمان را برای آمدنت چراغانی کرده ایم و بر در و دیوار آن گل های کاغذی زده ایم اما هر روز بیشتر از دیروز چراغی را در دل کوچک خود خاموش می کنیم.
    مولای من بر آستانت ایستاده ایم و تو را که برای او عزیزترینی در زمین، به شفاعت میطلبیم. هوا، هوای گرم تابستان است اما زمستان سخت تنهایی به روحمان رخنه کرده و بیداد میکند. بر آستانت ایستاده ایم و دستان سردمان را بی وقفه بر در می کوبیم، امید شفاعت داریم و چشم انتظارت هستیم. ما را که به حال خود واگذار نمی کنی؟

4. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:

حضرت مهدي فرمود: بر شما واجب است و به سود شما خواهد بود كه معتقد باشيد بر اين كه ما اهل بيت رسالت ، محور و اءساس امور، پيشوايان هدايت و خليفه خداوند متعال در زمين هستيم .
    همچنين ما امين خداوند بر بندگانش و حجّت او در جامعه مى باشيم ، حلال و حرام را مى شناسيم ، تاءويل و تفسير آيات قرآن را عارف و آشنا هستيم .

5. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:

حضرت مهدي فرمود: من آخرين وصيّ پيغمبر خدا هستم به وسيله من بلاها و فتنه ها از آشنايان و شيعيانم دفع و برطرف خواهد شد.

حضرت مهدي فرمود: ما بر تمامى احوال و اخبار شما آگاه و آشنائيم و چيزى از شما نزد ما پنهان نيست .

حضرت مهدي فرمود: هيچ چيزى و عملى همانند نماز، بينى شيطان را به خاك ذلّت نمى مالد و او را ذليل نمى كند.

حضرت مهدي فرمود: چگونگى بهره گيرى و استفاده از من در دوران غيبت همانند انتفاع از خورشيد است در آن موقعى كه به وسيله ابرها از چشم افراد ناپديد شود.

6. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:

خداوند عزوجل: هر ** از مقام پروردگارش بیم داشته باشد و نفس را از هوس باز دارد به یقین جایگاهش بهشت است

امام علی (ع) : کارهای سامان یافته را ناسازگاری و اختلاف تباه و فاسد میکند

امام باقر (ع) : کسی که خشمی را فرو برد که میتواند آنرا اعمال کند خدامند در قیامت دل او را پر از ایمنی وایمان سازد

امام هادی (ع) : دنیا بازاری است که عده ای در آن سود میبرند و عده ای دیگر زیان میبینند

امام علی (ع) : سزاوار است که انسان از دوستی با دروغگو بپرهیزد

امام علی (ع) : هر که یتیمان را سرپرستی کند فرزندانش رسیدگی شوند

امام جواد (ع) : بدان که تو هرگز از چشم خداوند دور نیستی پس بنگر که چگونه ای؟

7. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:

امام علی (ع) : چه بسا کسانی که کار را به تاخیر می اندازند تا اجل بر آنان هجوم می آورد

رسول خدا (ص) : ملعون است ملعون است کسی که پس از من به دخترم فاطمه (س) ستم کند و حقش را غصب نماید و او را بکشد

رسول اکرم (ص) : اگر علی (ع) آفریده نمی شد ، فاطمه (س) همتائی نداشت

امام علی (ع) : کسی که توفیق امداد ویاریش کند کار را شایسته انجام میدهد

امام علی (ع) : هر که ترسیده ای را ایمنی دهد ، خداوند بزرگ او را از گرفتاریش ایمنی بخشد

امام باقر (ع) : بد بنده ای است آنکه دو چهره و دوزبانه باشد

8. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:

امام علی (ع) : هر ** هدایت را از غیر ره یافتگان بطلبد گمراه میشود

امام علی (ع) : نیرومند ترین مردم کسی است که با حلم خود بر خشمش چیره شود

امام سجاد (ع) : عباس (ع) نزد خدای متعال ، جایگاهی دارد که روز قیامت همه شهدا نسبت به آن مقام غبطه می خورند

امام صادق (ع) : برترین کارها نماز به وقت ، نیکی به پدر و مادر و جهاد در راه خداست

امام علی (ع) : مغرور به ایمنی خویش مباش که از همان جای امنیت گرفتار گردی

امام علی (ع) : همراه جماعت مردم باشید واز تفرقه بپرهیزید

9. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:

امام علی(ع):

مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود، مراقب رفتارت باش که عادتت می شود، مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود و مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود.

حق سنگین است اما گوارا ، باطل سبک است، اما در کام چون سنگی خارا

دوست مومن عقل است ، یاورش، علم ، پدرش مدارا و برادرش ، نرمش

علم خویش را به جهل و یقین خود را به شک مبدل نکنید، آنگاه که به علم رسیدید عمل کنید و آنگاه که به یقین دست یافتید ،اقدام نمایید.

10. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:

حديث قدسي : من همنشين كسي هستم كه مرا صدا بزند.

پیامبر اکرم (صلوات الله) فرمودند:
    دنیا به پایان نمیرسد تا اینکه مردی از اهل بیت من که هم نام من است سلطنت نماید.

امام علی (علیه السلام) فرمودند:
    از علائم ظهور آن است که به همدیگر بد گویید و یکدیگر را تکذیب کنید و از شیعیان من باقی نمی ماند؛ مگر به اندازة سرمه در چشم و نمک در غذا و چنین خواهد بود، امتحانات زمان غیبت.
    منبع : کتاب بحارالانوار

امام علی (علیه السلام) فرمودند:
    برای صاحب الزّمان غیبتی است عظیم که باید در محور ایمان راسخ بود زیرا که خیلیها از ما جدا می شوند حتّی آنها که به مقامات بلند رسیده اند.
    منبع : اصول کافی جلد 1