.تو عرفان طهماسبی آرامش جانم هر شب نگرانم فردا تو نباشی دیوانه بمانم عاشق تر از آنم غیر از تو بخوانم ...
https://uploadkon.ir/uploads/061311_23آشنایی-ها-طاهر-قریشی-بربط.mp3 هان! چه حاصل از آشنایی ها گر پس از آن بوَد جدایی ها من و با تو چه مهربانی ها تو و با من چه بی وفایی ها
پس بدین فرصت خندهامو! پس بدین♪♪ شادی تو صدامو… پس بدین قلب عشق آشنامو♪♪ لااقل پس بدین، گریه هامو… تلخه اما، با هم نبودیم…♪♪ ما آدمای♪♪ شهر حسودیم خسته از کابوس رفتن♪♪ دور از اون روزای روشن! بی تفاوت زیر این سقفِ کبودیم…♪♪ علی زند وکیلی شهر حسود
شروع آواز از دقیقه یک و پنجاه تانیه شبهای کارون . قاسم جبلی در شب مهتاب بنگر در زیر نور ماه امواج کارون را در گذشته ها بنگر تا همچو من افتی یاد گذشته ها بنگر آن قایق را که چون قلب عاشق ها میرود پایین و بالا میرود پایین و بالا در شب مهتاب بنگر در زیر نور ماه امواج کارون را بر گذشته ها بنگر تا همچو من افتی یاد گذشته ها به نوای قایقران بدهوش غم دنیا را کن فراموش در عیش و نوش و مستی کوش در عیش و نوش و مستی کوش طرف کارون نیمه شب بنشین با عشق و طرب جام می آورد دلم و تماشا کارون زیبا را دل به وجد آرد رقص مرغان رنگارنگ در روی موج آب خوش صفا دارد با یار بنشستن قایق در پرتو مهتاب ز کفش گیری نامی ز لبش گیری کامی کی بری از دنیا راهی دل به وجد آرد رقص مرغان رنگارنگ بر روی موج آب خوش صفا دارد با یار بنشستن قایق در پرتو مهتاب ز نسیمش قلبت میلرزد روی گونه اشکم میلغزد از دیدن لرزش آه از دیدن لرزش آه شبهای کارون زیباست عکس مه در آن پیداست جای یاران شیدا همه آن جاست کارون بسی زیباست
ترانه تلخم همچو شراب از سمی لو منو این همه شراب این جماعت خراب به تو می نگرم از دور وارد با ناز شد مردیم و عشق آغاز شد به تو می نگرم از دور سوادی ندارم نیست من در توانم که بخوانم از آن چشمان تو راز تو را تلخم همچو شراب تو ببین حال مرا قدحی پر بکن سر بکش جان مرا ای عاشق شده این دل بگو تو می رسی کی که من همیشه مستم آی آیینه که فردا در تو بینم خودم را همینم که هستم ای عاشق شده این دل بگو تو می رسی کی که من همیشه مستم آی آیینه که فردا در تو بینم خودم را همینم که هستم نفس می کشم به هوای تو دلم من برای تو برای تو وقتی پیشتم نه نمیشه رفت شدم گیج و مست لبای تو شراب چون چشات ساختن از این آدم یه یاغی یه دیوونه که رفتی حالمو بعد تو هیچ ساقی نمی دونه با تو هر ثانیه هر جا میشه تو لحظه ها گم شد نشو دور نه تویی نورم بری تاریک این خونه ای عاشق شده این دل بگو تو می رسی کی که من همیشه مستم آی آیینه که فردا در تو بینم خودم را همینم که هستم ای عاشق شده این دل بگو تو می رسی کی که من همیشه مستم آی آیینه که فردا در تو بینم خودم را همینم که هستم