1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

..:: ایجاد فضای مطلوب در اشپزخانه ::..

شروع موضوع توسط 3aeed.mehrjoo ‏8/2/26 در انجمن بازارچه انجمن

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    من دقیقاً با بخش «تأثیر روانی فضا»ی این مطلب خیلی ارتباط گرفتم.
    خودم چند ماه پیش آشپزخانه‌مون اپن بود و با اینکه از نظر کابینت و نورپردازی بد نبود، ولی یه حس سردی و یکنواختی تو فضا وجود داشت که ناخودآگاه خسته‌کننده می‌شد. چون بیشتر روز رو آدم توی آشپزخانه رفت‌وآمد داره، این موضوع واقعاً روی روحیه اثر می‌ذاره.

برای همین تصمیم گرفتم یک تغییر کوچیک ولی هدفمند بدم. روی قسمت اپن آشپزخانه یک گلیم دستباف انداختم؛ چیزی که هم بافت داشت، هم رنگ، هم اصالت. جالب اینجاست که دقیقاً همون چیزی شد که توی این مقاله بهش اشاره شده: ایجاد تنوع در بافت و جنس، بدون شلوغ کردن فضا.

از وقتی گلیم رو اضافه کردم، فضا گرم‌تر شده، آشپزخانه دیگه صرفاً یک محل کار نیست و حس بهتری موقع آشپزی و حتی نشستن کنار اپن می‌ده. حتی مهمون‌ها هم اولین چیزی که توجه‌شون رو جلب می‌کنه همون گلیمه.
    من گلیم دستباف رو از این سایت گرفتم:
    صفحه اصلی | صنایع دستی کوثر | تولیدکننده گلیم دستباف

چیزی که برام مهم بود این بود که رنگ‌ها طبیعی باشه و طرحش با فضای آشپزخانه هماهنگ دربیاد، نه اینکه فقط یک وسیله تزئینی اضافه بشه. به نظرم استفاده از عناصر سنتی مثل گلیم، دقیقاً همون نقطه تعادلیه که بین آرامش، انرژی و زیبایی بصری که توی این مطلب گفته شده ایجاد می‌کنه.

ممنون بابت این مطلب خوب و کاربردی

M @ H @ K از این پست تشکر کرده است.