1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

معرفی بهترین سیستم های مدیریت محتوای سایت فروشگاهی

شروع موضوع توسط webcadee ‏21/4/24 در انجمن طراحی سایت

  1. عضو جدید

    تاریخ عضویت:
    ‏10/3/24
    ارسال ها:
    4
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    3
    تجارت الکترونیک یا تجارت الکترونیکی در سال های گذشته به سرعت رشد کرده است و انتظار می رود تا چند سال آینده با این سرعت به رشد خود ادامه دهد. یکی از مهم ترین مواردی که به رشد و تکامل سایت های فروشگاهی کمک کرده است، سیستم مدیریت محتوای فروشگاه است. در طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای معمولا از این مدیرت محتواها استفاده می شود.

    سایت آماری قابل اعتماد Statista مطالعه ای را در درآمدهای مربوط به فروشگاه های آنلاین و پیش بینی کرد که درآمد کسب و کارهای آنلاین تا سال 2025 به 7.3 تریلیون دلار خواهد رسید از سوی دیگر، در زمستان 2022 گزارش دیگری توسط وزارت بازرگانی ایالات متحده منتشر شد که نشان می‌دهد 16 درصد از کل فروش‌های آنلاین از طریق پلتفرم‌های تجارت الکترونیک یا همان سیستم‌های مدیریت محتوای فروشگاه انجام شده است.

    اگرچه راه اندازی یک فروشگاه آنلاین با استفاده از سیستم مدیریت محتوای فروشگاه کار ساده ای است، صنعت خرده فروشی آنلاین بسیار رقابتی است. برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین قدرتمند، باید بهترین سیستم مدیریت محتوا را انتخاب کنید که پاسخگوی نیازهای شما باشد. به همین منظور در این مقاله به بررسی بهترین سیستم های مدیریت محتوای فروشگاهی در سال 2024 پرداخته ایم تا بتوانید آن را مطالعه کرده و بهترین انتخاب ممکن را برای خود داشته باشید.

    CMS تجارت الکترونیک چیست؟
    CMS یا سیستم مدیریت محتوا بستری است که می‌توان از آن برای مدیریت یک سایت استفاده کرد. در واقع این سیستم به مدیران سایت اجازه می دهد تا محتوای جدید را بدون کدنویسی در سایت منتشر و مدیریت کنند.

    سیستم‌های مدیریت محتوای فروشگاه یا CMS تجارت الکترونیک نیز به‌طور خاص برای طراحی و مدیریت فروشگاه‌های آنلاین و سایت‌های فروشگاهی طراحی شده‌اند و فروشندگان با حداقل دانش فنی می‌توانند از آن به‌طور مطلوب و قدرتمند استفاده کنند.

    سیستم مدیریت محتوای فروشگاه یا CMS به مدیران سایت اجازه می‌دهد تا بدون کدنویسی موارد زیر را در سایت خود انجام دهند:

    · بخش هایی از ظاهر و قالب سایت خود را تغییر دهید.

    · بخش های جدیدی را به وب سایت و فروشگاه آنلاین خود اضافه کنید.

    · می تواند قسمت های مختلف سایت شما را تبلیغ کند.

    سیستم های مدیریت محتوای فروشگاه به طور کلی به دو دسته اصلی تقسیم می شوند:
    CMS منبع باز و سیستم های مدیریت محتوای اشتراکی (SaaS CMS) ما یک فروشگاه را معرفی می کنیم.

    مطالعه بیشتر: کالیگرافی چیست

    CMS منبع باز
    سیستم مدیریت محتوای منبع باز نوعی از CMS است که در آن کاربران کنترل کاملی بر عملکرد وب سایت و سیستم مدیریت محتوای سایت خود دارند. به عبارت دیگر، زمانی که شخصی سایت خود را با یک CMS متن باز می سازد، باید هاست، سرور برای سایت انتخاب کند، سیستم مدیریت محتوا و قسمت های مختلف سایت را به روز کند و برنامه ها و افزونه های جدیدی را در سایت نصب کند. مسئولیت

    یک سیستم مدیریت محتوای منبع باز معروف WordPress است که در آن برای ایجاد یک سایت فروشگاهی، باید از افزونه فروشگاهی مانند WooCommerce نیز استفاده کنید. از آنجایی که CMS منبع باز دسترسی زیادی به مدیران سایت می دهد، شما باید حداقل دانش فنی را برای طراحی سایت با آنها داشته باشید.

    سیستم مدیریت محتوای مشترک (SaaS CMS)
    نوع دیگری از سیستم مدیریت محتوا که به طور ویژه طراحی شده است و نیازی به سرور مجزا و مبتنی بر فناوری ابری ندارد، سیستم مدیریت محتوای مشترک یا SaaS CMS گفته می‌شود که مبتنی است. این سیستم های مدیریت محتوا به گونه ای طراحی شده اند که بدون نیاز به نصب افزونه و نرم افزار مجزا از آنها استفاده کنند و مدیران سایت می توانند با حداقل دانش فنی از آنها استفاده کنند.

    برای دسترسی به این خدمات از کاربر به صورت اشتراک ماهانه یا سالانه هزینه دریافت می شود که در مقایسه با هزینه طراحی وب سایت شخصی بسیار مقرون به صرفه است. مخصوصا برای کسانی که قصد فروش آنلاین دارند اما آشنایی کاملی با دنیای فنی طراحی و مدیریت سایت ندارند. به همین دلیل است که بسیاری از افراد برای ایجاد سایت های فروشگاهی به این پلتفرم ها می آیند و می آیند تا سایت های فروشگاهی خود را با آنها بسازند.

    در ادامه، بهترین سیستم‌های مدیریت محتوای فروشگاه منبع باز و اشتراک در سال 2024 را بررسی خواهیم کرد.

    بهترین سیستم مدیریت محتوای فروشگاه
    اگر به دنبال یک سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی قدرتمند برای سایت خود هستید، احتمالاً گزینه های زیادی را خواهید دید. در این قسمت به بررسی بهترین و محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای فروشگاهی از جنبه های مختلف پرداخته ایم و مزایا و معایب آنها را نیز بیان کرده ایم. در پایان این مقاله بهترین سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی را معرفی کرده ایم.

    ووکامرس
    WooCommerce یک افزونه رسمی وردپرس برای ایجاد فروشگاه آنلاین در پلتفرم وردپرس است که فروشگاه های زیادی در دنیا از آن استفاده می کنند. مجموعه آمار Statista داده هایی را در مورد سهم بازار هر سیستم مدیریت محتوای تجارت الکترونیک، WooCommerceتقریباً 37٪ از کل بازارفروشگاه های آنلاین دارای سیستم های مدیریت محتوا هستند. این موضوع این سیستم مدیریت محتوا را به محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی در جهان تبدیل کرده است.

    برای استفاده از فروشگاه ساز ووکامرس، ابتدا باید سایت خود را بر روی پلتفرم وردپرس بسازید. برای ساخت یک سایت در وردپرس، یا باید خودتان دانش فنی داشته باشید یا با کمک یک متخصص وردپرس این کار را انجام دهید. از طرفی مدیریت سایت فروشگاهی با ووکامرس نیاز به دانش فنی دارد و بدون دانش کار شما سخت خواهد شد. با این حال، می توان WooCommerce را به عنوان یک جایگزین عالی برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین ارائه داد.

    شاپیفای
    Shopify به عنوان محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی اشتراکی یا SaaS شناخته می شود که ویژگی های عالی با انعطاف پذیری بالا را به کاربران خود ارائه می دهد. این فروشگاه ساز یک گزینه منحصر به فرد و منحصر به فرد برای ایجاد فروشگاه های آنلاین است. طبق آمار امروزه حدود 4 میلیون سایت فروشگاهی در اقصی نقاط جهان از این فروشگاه CMS و به عنوان محبوب ترین فروشگاه ساز تخصصی در جهان شناخته شده است. از سوی دیگر، حدود 3 درصد از یک میلیون سایت پربازدید (حدود 28000 فروشگاه آنلاین در جهان) با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا ایجاد شده است.

    به طور کلی می توان گفت که فروشگاه ساز بهترین، ساده ترین و مقرون به صرفه ترین گزینه برای ایجاد سایت فروشگاهی آنلاین است. اما مشکلاتی مانند محدودیت ها استفاده از Shopify را دشوار می کند.

    Wix - Wix
    یکی دیگر از سیستم های مدیریت محتوا که ما در این لیست ارائه می دهیم، سایت ساز Wix است. این سیستم همچنین یک CMS مشترک است و به عنوان محبوب ترین سایت ساز در جهان شناخته می شود. با این حال، این سایت ساز می تواند فروشگاه های آنلاین خوبی نیز ایجاد کند و دارای سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی قدرتمندی است.

    وقتی سایتی را با استفاده از سرویس Wix ایجاد می کنید، حدود 500 قالب مختلف برای طراحی ظاهر سایت در اختیار شما قرار می گیرد. امروزه بیش از دو میلیون سایت فروشگاهی با استفاده از سرویس Wix ایجاد شده است. در همین حال، هیچ سرویس انحصاری برای فروشگاه آنلاین Wix وجود ندارد. Wix مانند Shopify یک سایت ساز و سیستم مدیریت محتوای اشتراکی کامل است که برای دسترسی به ویژگی های آن از شما می خواهد حداقل 17 دلار در ماه بپردازید. این سرویس همچنین مشکلات Shopify را برای کاربران ایرانی به همراه دارد.