مواد لازم ● سیب زمینی: 650 تا 700 گرم ● پودر پیاز: 1 ق چ ● زردچوبه: ⅔ ق چ ● نمک: 2 ق چ ● فلفل قرمز: ½ ق چ ● اورگانو یا آویشن یا هر سبزی معطری: 1/5 ق م ● پودر نان: 3 ق مرباخوری یا ¼ پیمانه ● تخم مرغ: 2 عدد متوسط طرز تهیه (1) ابتدا سیب زمینی ها رو بصورت 90 درصد آب پز می کنیم و بعد زمانی که خنک شد ، رنده درشت می کنیم (2) سیب زمینی های رنده شده را داخل کاسه ای ریخته و ادویه ها شامل؛ پودر پیاز ، زردچوبه ، نمک ، فلفل قرمز و آویش را اضافه می کنیم (3) در این مرحله پودر نان و دو عدد تخم مرغ را می زنیم و بصورت کامل به همراه ادویه ها مخلوط می کنیم (4) در مرحله پخت ، داخل ماهیتابه روغن می ریزیم و اجازه می دهیم داغ شود (5) دستمون رو چرب کرده و مایه کوکو رو به هر شکلی که دوست داریم در میاوریم ، نکته اینکه ضخامت کوکوها بیش از 1 سانتی متر نباشد (6) زمانی که دو طرف کوکو کامل برشته شد ، روی دستمال حوله ای گذاشته تا روغن اضافی اش گرفته شود نکات مهم ● سیب زمینی 90 درصد باید پخته بشود ● سیب زمینی برای رنده شدن، باید از دما بیفتند ● تخم مرغ و سیب زمینی انقدر هم بزنید تا کاملا بخورد هم بروند ● روغن که داغ شد سیب زمین و رو با حرارت متوسط سرخ کنید