1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش کوکو سیب زمینی ترد و پفکی

شروع موضوع توسط M @ H @ K ‏11/5/23 در انجمن غذاهای ایرانی

  1. مدیر ارشد عضو کادر مدیریت ✪مدیر ارشد✪ ~✿~

    تاریخ عضویت:
    ‏21/10/15
    ارسال ها:
    16,496
    تشکر شده:
    75,221
    امتیاز دستاورد:
    149
    جنسیت:
    زن
    sibzamini-tord-photokade-com-5.jpg
    مواد لازم

    ● سیب زمینی: 650 تا 700 گرم

    ● پودر پیاز: 1 ق چ

    ● زردچوبه: ⅔ ق چ

    ● نمک: 2 ق چ

    ● فلفل قرمز: ½ ق چ

    ● اورگانو یا آویشن یا هر سبزی معطری: 1/5 ق م

    ● پودر نان: 3 ق مرباخوری یا ¼ پیمانه


    ● تخم مرغ: 2 عدد متوسط


    طرز تهیه

    (1) ابتدا سیب زمینی ها رو بصورت 90 درصد آب پز می کنیم و بعد زمانی که خنک شد ، رنده درشت می کنیم

    (2) سیب زمینی های رنده شده را داخل کاسه ای ریخته و ادویه ها شامل؛ پودر پیاز ، زردچوبه ، نمک ، فلفل قرمز و آویش را اضافه می کنیم

    (3) در این مرحله پودر نان و دو عدد تخم مرغ را می زنیم و بصورت کامل به همراه ادویه ها مخلوط می کنیم

    (4) در مرحله پخت ، داخل ماهیتابه روغن می ریزیم و اجازه می دهیم داغ شود


    (5) دستمون رو چرب کرده و مایه کوکو رو به هر شکلی که دوست داریم در میاوریم ، نکته اینکه ضخامت کوکوها بیش از 1 سانتی متر نباشد


    (6) زمانی که دو طرف کوکو کامل برشته شد ، روی دستمال حوله ای گذاشته تا روغن اضافی اش گرفته شود

    نکات مهم

    ● سیب زمینی 90 درصد باید پخته بشود

    ● سیب زمینی برای رنده شدن، باید از دما بیفتند

    ● تخم مرغ و سیب زمینی انقدر هم بزنید تا کاملا بخورد هم بروند

    ● روغن که داغ شد سیب زمین و رو با حرارت متوسط سرخ کنید


     
    m naizar از این پست تشکر کرده است.