1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

جدیدترین تکنولوژی کاشت دندان بدون جراحی و درد

شروع موضوع توسط فاطمه1319 ‏20/11/21 در انجمن دندان پزشکی

  1. عضو جدید

    تاریخ عضویت:
    ‏31/7/21
    ارسال ها:
    15
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    1
    ایمپلنت دندان قرار دادن یک ریشه دندان مصنوعی که معمولا از تیتانیوم یا آلیاژ آن ساخته می شود است که برای حمایت از یک تاج یا مانند آن در درون استخوان فک قرار می گیرد. در صورتی که فردی یک یا چند دندان دائمی خود را از دست داده باشد و بخواهد طرح لبخندی زیبا داشته باشد، ممکن است به تشخیص دندانپزشک، ایمپلنت دندان تجویز شود. پایه تیتانیوم ایمپلنت دندان می تواند به خوبی در درون استخوان فک قرار گیرد و یک زیر ساخت محکم را برای دندان شما فراهم آورد.

    ایمپلنت های دندانی دقیقا مانند دندان طبیعی کار می کنند چرا که ساختار آن ها به تقلید از دندان های واقعی طراحی می شود. تاج ایمپلنت های دندانی معمولا از جنس سرامیک یا پرسلن یا کامپوزیت ساخته می شود. ریشه این دندان ها به این دلیل از آلیاژ تیتانیوم ساخته می شود که تیتانیوم کاملا غیر سمی است و زیست سازگار با فیزیولوژی بدن است و به خوبی می تواند در استخوان فک قرار گیرد. تاج استفاده شده بر روی این تیتانیوم نیز بسیار قدرتمند است و می تواند در برابر فشار دندان های دیگر کاملا مقاوم باشد.
    جراحی برش حداقل چیست؟
    کاشت دندان با حداقل میزان برش، موجی است که به زودی جایگزین روش سنتی در علم ایمپلنتولوژی خواهد شد. بسیاری از بیماران تنها با دو مراجعه به دندانپزشک می توانند به دندان زیبای خود دسترسی مجدد پیدا کنند.

    جراحی های کم تهاجمی ایمپلنت دندان با پیشرفت در تصویربرداری سه بعدی و استفاده از روش های جراحی ثابت شده برای ترمیم بافت های استخوان و لثه امکان پذیر است. تجسم سه بعدی فک شما، احتمال گمانه زنی و شک را برطرف می کند و این مسئله باعث افزایش دقت و کاهش زمان جراحی خواهد شد.

    استخوان با استفاده از برخی از ابزارهای جراحی از طریق برش های کوچک در لثه قابلیت خم شدن پیدا می کند و این مسئله از اهمیت زیادی برخوردار است چراکه برای ایجاد پایه مناسب برای کاشت دندان در فک بیمار، گاهی اوقات به پیوند استخوان نیاز است.

    در گذشته برای انجام عمل پیوند استخوان به برش های بزرگ در لثه نیاز بود که موجب وارد شدن ضربه به بافت های دندانی می شود. علاوه بر این، بیمار مجبور بود تا چندین ماه را برای پیوند استخوانی انتظار بکشد تا امکان کاشت دندان جدید برای او به وجود آید.