سلام به همه دوستان عزیز شروع دوباره و جدید صندلی داغ تاپ فروم دوستان عزیزی که علاقه دارن در این مسابقه شرکت کنند میتونند در این تاپیک اعلام امادگی کنند دوستان قبل از اعلام امادگی لطفا در اینجا ▫◊ قـوانـیـن صـنـدلـی داغ ◊▫ رو مطالعه کنید تا در طی مسابقه به مشکل برنخورید با تشکر همه عزیزان
من امشب نشستم روی صندلی داغ البته بچها یخ اوردن زیاد داغ نیس تا ساعت 11. امشب هستم در غیر این صورت برید نفر بعدی
بخدا تَه گرفتم کسی نیست.... شعله رو زیاد کرده خودش رفته بیرون شلوارم از گرما شورت شد. من انصراف دادم تشکر از ترافیک عزیز
آخه چن ساعت که نمیشه ,, اینجا فکر کنم اعلام آمادگی کنن بعد یه تاپیک جدا بخوره براش ,, شما اعلام آمادگی کردین ,, بعدا تاپیکتونو میزنن, هر وخ اومدید به سوالات ج بدید ,, با تشکر
هستیم در خدمت شما اقا مجتبی عزیز تو این تاپیک فقط اعلام امادگی دوستان هستش ، بعد یه تاپیک جدید و اختصاصی برای شما ارسال میشه .... اگه کسی مایل هستش اینجا اعلام امادگی کنه و گرنه خودم دست به کار میشم چرا کسی اعلام امادگی نمیکنه؟؟؟ لازم دونستم که اینو هم بگم عزیزانی که اعلام امادگی میکنن و استارت صندلی داغ شون خورد تا 1 هفته میتونن به سوالات پاسخ بدن ولی بیشتر هم میتونه ادامه داشته باشه تا 10 روز که اون بستگی به شرایط اون فرد شرکت کننده داره پس نفر اول آقا @mj12 عزیز هستن که اعلام امادگی کردن