متن آهنگ "شبای تهرون" احمد سلو بگو بودن یا نبودن مسئله چیه عزیزم من که بودم من که موندم چیه نقشم که غریبم پرده ی آخر قصه است یه مترسک تو کویرم شبای تهرون منو پریشون میکنه نم نم بارون اشکامو پنهون میکنه جون دو تامون کی حالتو خوب میکنه جز من عاشق ... پشت این پنجره بارون زده من دلم گرفته یکی پرپر شده قلبش کل شهرو غم گرفته به در بسته رسیدم تو ته باز یه قصه اگه تا اینجا رسیدم کار من نیست کار عشقه نه شنیدم پر کشیدم عزیزم دلم گرفته
متن آهنگ خاتون از سعید سید کاظمی خاتون آب و آینه با قلبی از جنس بلور یلدای گیسوان تو جاده ی ابریشم دور لبریز شیدایی تو غرق یک عشق آتشین در شهر عاشق پیشه ها من یکه تازم نازنین با شیوه ی مستانه ات چه دلربایی می کنی بر سرزمین قلب من فرمانروایی می کنی با نازو غمزه های تو غرق تمنا میشوم زیبایی بی حد و مرز مات تماشا می شوم ای ساغر زرین سبو شیرین زبان سبزه رو با من فقط از لذت فصل رسیدن ها بگو رسوای عالمت منم بر من نمانده آبرو دربه دیدار تو آواره گرد کو به کو در خلوت شبهای من چون ماه کامل بدرخش آرامش جانانه ای بر قلب تنهایم ببخش ناز سر انگشتان تو همزاد یک شعر سپید دنیا پری رویی چنین تا این زمان بر خود ندید
متن آهنگ با درد بساز از گروه دلکوک با درد بساز چون دوای تو منم در کس منگر که آشنای تو منم گر کشته شوی مگو که من کشته شدم شکرانه بده که خونبهای تو منم باز آمدم و برابرت بنشستم احرام طواف گرد رویت بستم هر پیمانی که بیتو با خود بستم چون روی تو دیدم همه را بشکستم
متن آهنگ خوشحالی الان از ایوان بند یه بار دلم شکست اونم فقط برای تو بود دلیل زندگیم صدای خنده های تو بود به مو رسوندی پاره کردیشو رفتی این حس ناب بینمونو نخواستی بشنوی تو حرفامو ببین تو به کجا رسوندی کارمونو خوشحالی الان به چیزی که خواستی رسیدی چی داشت که توی من ندیدی از گل مگه کمتر شنیدی خوشحالی الان که قصه مون نیمه تموم موند آتیش عشقت منو سوزوند رفتیو داغت تو دلم موند شده تو خنده هات یادش کنی دلت بگیره خودت یه جایی و دلت یه جای دیگه گیره اگه نره هوای تو از سرم چی اگه نبینمت دوباره میخوای فراموشت کنم خنده داره آخه مگه بارون میذاره خوشحالی الان به چیزی که خواستی رسیدی چی داشت که توی من ندیدی از گل مگه کمتر شنیدی خوشحالی الان که قصه مون نیمه تموم موند آتیش عشقت منو سوزوند رفتی و داغت تو دلم موند
متن آهنگ رقص سایه ها علی زند وکیلی شاید این اولین خواب آرام ماست لحظه ی سرخوش رقص نور و سایه هاست میرقصم در شعله ها با تو پروانه ام سرمستم از عطر تو شادم دیوانه ام هرکجا میروی صبر کن بی من مرو با ابد با توام جان من بی تن نرو یارم دلدارم هر لحظه می بینم تورا یارم دلدارم برگرد و پیدا کن مرا شاید این اولین خواب آرام ماست لحظه ی سرخوش رقص نور و سایه هاست میرقصم در شعله ها با تو پروانه ام سرمستم از عطر تو شادم دیوانه ام هرکجا میروی صبر کن بی من مرو با ابد با توام جان من بی تن نرو یارم دلدارم هر لحظه میبینم تورا یارم دلدارم برگرد و پیدا کن مرا
تکست ترانه چشم تو تا با صدای مجید رضوی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── خیلی وقته میخوام هرجا تورو من با خودم ببرم کاشکی عطر نفست بود بخرم بزنم به تنم موقعشه حرفایی که بهت تا الان نزدم بزنم با تو آسمونی میشم میتونم از زمین بکنم تو کل دردسرام یه خنده روی لبامی جای توئه توی عمق قلب من روانی میزنی برق داری با همه فرق داری ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── میزنی چشمک مثل یه ستاره طلایی من واست میمیرم میگیرم دستاتو آروم میشم شب با تو میشینم صبح میشی خورشید برام گرماتو میدی من کی میدونه که من تو چشم تو چی دیدم شدم معتاد اون نگاهای خماری که میکنی بهم همون خنده های از ته دل همون لحظه هایی که میدی تو الکی بهم گیر دیر که میکنم میشی دوباره پیگیرم اینجوری نکن آخه واسه تو میمیرم ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── متن آهنگ سعید رهنمافر "تگرگ" قصه ی عشق من و تو قصه ی پاییزو برگه مثل ماهی لب ساحل میدونه که رو به مرگه مثل اون پنجره ای که زیر مشت یه تگرگ لعنت به بارون ، لعنت به پاییز ، لعنت به دوری تو میگی عشقم آروم بگیرم آخه چجوری؟ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── تو چه میدونی من تا دم صبح با چه حالی بدی شبا خوابم رفت سر عشق تو دیدی خودت که من هر چی که داشتمو دادم رفت اگه می بینید عشق منو بگید برگرده غم دوری تو دو تا چشمامو تر کرده همه سهم من این شبا قرصای سردرد همه دردم از اونه که گفت باهام همدرد کاشکی برگرده … ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── تنظیم : میلاد ترابی و محسن افراسیابی ترانه و ملودی : هادی زینتی گیتار : کیان دارات دی1403
متن آهنگ به به یوسف زمانی دیگه محاله یه خیالِ تورو از دستت بدم مثل ماهی تو شبامی من به قربونت برم خیلی میخوامت ... همه دنیا یه طرف تو همه دنیای منی میدونی جات کجاست وسط قلبمی نزنی قلبمو بشکنی خوبه که باهامی به به چه عشق نابی بینمونه تا باشی بی خیال این زمونه از این دنیا هیچی به جز عشق نمیمونه میشه تا آخر عاشق بود وقتی یارت یار باشه وقتی شادی بخنده باهات وقتی غصه داری غم خوار باشه با تو یار باشه ... میشه تا همیشه بگیری دستاشو آرامش باشی هنوز میشه که زندگی رو ساده گرفت مثل یه نقاشی اگه پایه باشی ...
آدوین میخرم به جون ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── کی مثل تو چشم از چشم برنمیداره رگ خوابمو داره برات جونمو میدم فقط از تو اشاره خوبه باهات درگیر عشق و عاشقی شم دل تو باشه پیشم میبینمت من دستپاچه میشم میخرم به جون عشقتو من حالتو خوبش میکنم میبینمت عشق میکنم من عشق اینو دارم که تو جمع ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── با تو بیام باتو برم صدا کنم اسمتو عمدا میسازم عشقم یه روز دنیامو با تو تو زندگیمی اصلا یا هیچکی یا تو میدونی یا نه چقدر ذوقتو کردم از چی میترسی خودم دورت بگیرم میخرم به جون عشقتو من حالتو خوبش میکنم میبینمت عشق میکنم من عشق اینو دارم که تو جمع با تو بیام باتو برم صدا کنم اسمتو عمدا ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
حسین الفتی "آسمون مه آلود" ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── اینجا رویای رسیدن ، بین بیداری و خوابه من به قصه برمیگردم ، ته این جاده سرابه اگه تنها اگه خسته ، اگه خاموش اگه سردم اینجا دیگه جای من نیست ، من به قصه برمیگردم اینجا تاریک ام و تنها ، نه یه فانوس و نه مهتاب دلم و به کی ببندم ، وسط خاطره و خواب ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── اگه یه اتاق کوچیک ، اگه یه پنجره باشه پای اسم کی بمونم ، که برام خاطره باشه تو مثل یه عکس کهنه ، پشت یه شیشه تاری بس که بینمون غباره ، من و یادت نمیاری بعد بارونی که بارید ، بعد ابری که رها بود روزای تو آفتابی ، آسمون من مه آلود ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── حسین الفتی آسمون مه آلود