متن آهنگ "بارونمون نشه" از مسیح و آرش لابلای ناله های دلم هنو جای رد پای خاطرات یکم زدیم با هم پرسه های عاشقانه چقدر سخته آره صادقانه بگم دلواپستم حالیم نیست هیچی زیر بارون پاییز خیس میشی نگا همه زدن تو خیابون لعنت به دو نفرهاشون من به عشق تو نصف شبی زدم بیرون از خونه مثل قدیم تو که اینجوری مثل منی یه بارونمون نشه حیف نریم یه روزی هر دوتامون نرم و آروم میزدیم زیر برف و بارون غم کجا بود هر دوتا خوب الان قلبامون هر دو جا موند چقدر قشنگ بود رنگارنگ بود ما دلامون مال هم بود یکی و داشتیم که عاشقت بود یکی مثل تو عاشقم بود دلواپستم حالیم نیست هیچی زیر بارون پاییز خیس میشی نگا همه زدن تو خیابون لعنت به دو نفرهاشون من به عشق تو نصف شبی زدم بیرون از خونه مثل قدیم تو که اینجوری مثل منی یه بارونمون نشه حیف نریم
متن آهنگ "بغض پنهان" از حمید هیراد و میثم اکبری بغض پنهان شده در سینه من صورت سرد در آینه ی من روز تلخ رفتنت کابوس شد یاور مومن دیرینه ی من من اسیر تو شدم به شرط آزادی خاطر هست به من قول نرفتن دادی بی وفا رفتی و از من تو نکردی یادی دلم گرفت مرا صدا کن بجای خود مرا نگاه کن ازین خزان دل جدا کن بیا مرا ز غم رها کن از دوری تو مغروری خود بیزارم این شهر حسود عشقم را ربود رفت یارم شاید که تو هم از دوری من بریده باشی می میرم اگر عکس رخ من در رهگذری جانا تو دیده باشی دلم گرفت مرا صدا کن بجای خود مرا نگاه کن ازین خزان دل جدا کن بیا مرا ز غم رها کن
متن آهنگ "پشیمون میشی "از حمید عسکری وقت رفتن ندیدی اشک چشمای منو آه کی بود که گرفت دامن عشقمونو کی اومد تو زندگیت یهو رها کردی منو چی کم گذاشتم تو بگو که دور شده دلت ازم به پات غرورمم شکست دیگه چی میخوای تو ازم عشقو کشتی تو دلم ببین که چی ساختی ازم پشیمون میشی یه روز که دیگه مردی واسه من چشاتو وا کن و ببین کی تورو میخواست مثل من حالا تو چشام میگی نداشتی احساسی به من به کی بگم عاشقتم وقتی دلم پیش توئه هر کی اومد تو زندگیم یه جوری شبیه توئه اینکه من میترسم از عشق همه تقصیر توئه
کوه قاف - مهران مدیری - علی زندوکیلی تو ای یارم تو که قلبت کویره چشات شیرازه دستات گرمسیره چو بارون عاشقوم کردی و رفتی الهی بعد تو بارون نگیره یار منم عاشق و عشقت کوه قافه از عشقت عالمو کردم کلافه تو رفتی بعد تو کابوسوم اینه رقیبوم جای مو موتو ببافه یار بلای بلایی تو گوهر یا طلایی از این بخت کج مو به رفتن مبتلایی یار تو رفتی بعد تو کابوسوم اینه رقیبوم جای مو موتو ببافه یار بلای بلایی تو گوهر یا طلایی از ای بخت کج مو به رفتن مبتلایی یار قد و بالام بلنده بختوم اما به کوتاهی روزای زمستون رفیقام عشق و یاروم نارفیقه گله دارم ازت ای چرخ گردون یار بلای بلایی تو گوهر یا طلایی از این بخت کج مو به رفتن مبتلایی یار
متن آهنگ بزن بارون از دکاموند «بزنبارون» ♪♪♫♫♪♪ چی ساختی تو از من، یه آدم مودی اینجوری نبودم من، تا وقتی تو بودی چی ساختی تو از من، از آدما کندم لبخند رو لبامه ولی بی تو نمیخندم چشام خیرهاس به دیوار و فکرم پیش تو بیدار میمونم از دوازده تا شیش صبح یه چند ماه بگذره منو یادت میره خوب بزن بارون ولی آروم که من امشب دلم تنگه بزن بارون که اشکامون چقد امشب هماهنگه ازم دور شد یه جوری شاید چند سال نوری ببین توی سرم جنگه مگه اون قلبش از سنگه ....
بارون بزن فریاد راد https://uploadkon.ir/uploads/298801_25Faryad-Rad-Baroon-Bezan.mp3 ♪♪♫♫♪♪ بزار برن آدمای دورتو ول کن با خودم باش مگه بهت چی گفتم از حس من اینو کردی برداشت رو دستت اصلا تو شکستن بخدا نیست توی دنیا تو موج منفی دادی هر دم به دل خسته ی تنهام آخ که چه تنهام بارون بزن ، رو صورتم اصلا نگا نکن حالم بده محل نده بهم بارون بزن بیشتر شه غم با رفتنت بد چیزیو بدجوری یاد دادی بهم بارون بزن …
متن آهنگ نم بارون از علی ایلمان از لحن صدات معلومه انگار همه فکر تو کردی شمشیر تو بستی دیگه از رو الان فکر نبردی باید که فراموش کنم اون روزای سختو ولی انگار نمی تونم چشم بستی رو اون روزای خوب ما دوتا بعد تو من دیگه آروم نمی مونم نم بارون زده باز بی تو حالم بده تو که ترک کردی منو دیگه عذابم نده پرم از خاطرات بگو بارون نیاد اخ خدا نکنه یه عاشق دلش بارون نخواد ( محکوم به تنهای دل من تا آخر دنیا ای کاش فراموشی بگیره این عاشق تنها ) شمشیر دو چشماتو غلاف کن تا ببینی من با تو جنگ ندارم لج کردی و بستی همه راه ها رو به روم بعد از این دست توی دستات نمیذارم 25 آبان 1403
متن آهنگ همسایه با صدای سینا درخشنده اﮔﻪ ﻫﻤﺴﺎﻳﻢ ﺑﺸﻰ دﻳﻮار ﺑﻪ دﻳﻮار ﻣﻨﻢ ﻫﻤﺶ اﻣﻴﺪوار ﻛﻪ ﮔﺮﻓﺘﻪ تورم اﻳﻦ ﺑﺎر ﻏﺮوﺑﺎ ﻣﻴﺎم زﻳﺮ ﭘﻨﺠﺮه ﺗﻮﻧﻢ ﺷﺎﻳﺪ ﻳﻪ ﺟﻮر ﺑﺘﻮﻧﻢ ﺗﻮ رو اوﻧﺠﺎ ﺑﻜﺸﻮﻧﻢ ﻧﻘﺸﻪ ﻣﻰ ﭼﻴﻨﻢ ﻳﻪ ﮔﻮﺷﻪ ﺑﺒﻴﻨﻤﺖ ﺗﻮ ﻛﻮﭼﻪ ﺗﺎ ﺑﮕﻢ ﺧﻴﻠﻰ ﻣﻰ ﺧﻮاﻣﺖ ﺑﺒﻴﻦ ﻣﻴﺮم ﺑﺮات ﮔﻞ ﻣﻰ ﮔﻴﺮم ﻫﻰ ﺳﺮ راﻫﺖ ﻣﻰ ﺷﻴﻨﻢ ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﺟﻮاب ﺳﻠﺎﻣﺖ ﭼﻴﻜﺎر ﻛﻨﻢ ﺑﺎ ﺗﻮ ﻟﺒﺎس ﻗﺸﻨﮕﺎﺗﻮ ﻣﻰ ﭘﻮﺷﻰ وﻟﻰ ﻣﻨﻮ ﻣﻰ ﺑﻴﻨﻰ ﻣﻰ دزدی ﭼﺸﻤﺎﺗﻮ ﭼﻴﻜﺎر ﻛﻨﻢ ﺑﺎ ﺗﻮ ﻟﺒﺎس ﻗﺸﻨﮕﺎﺗﻮ ﻣﻰ ﭘﻮﺷﻰ وﻟﻰ ﻣﻨﻮ ﻣﻰ ﺑﻴﻨﻰ ﻣﻰ دزدی ﭼﺸﻤﺎﺗﻮ ﻣﻰ دزدی ﭼﺸﻤﺎﺗﻮ ﻣﻰ دزدی ﭼﺸﻤﺎﺗﻮ ﻧﻤﻰ دوﻧﻰ ﺧﻮدت ﺑﺎﻫﺎم ﭼﻰﻛﺮدی ﺟﻠﻮ ﺗﻮ ﻫﻮل ﻣﻰ ﺷﻢ اﺻﻦ ﻳﻪ وﺿﻌﻰ ﻛﺎش ﻗﺒﻞ اﻳﻨﻜﻪ ﺑﻴﺮون ﺑﻴﺎی ﺗﻮ ﺗﻮ آﻳﻨﻪ ﺧﻮدﺗﻮ ﻧﮕﺎه ﻣﻰ ﻛﺮدی ﻣﮕﻪ ﻛﻢ ﺗﻮ رو دوﺳﺖ دارم ﻣﮕﻪ ﻛﺞ ﭘﺎﻣﻮ ﻣﻰ ذارم ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻘﺘﻢ ﺑﻪ ﻫﻴﭻ ﻛﺴﻰ ﻣﺤﻞ ﻧﻤﻰ ذارم ﻣﮕﻪ ﻛﻢ ﺗﻮ رو دوﺳﺖ دارم ﻣﮕﻪ ﻛﺞ ﭘﺎﻣﻮ ﻣﻰ ذارم ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻘﺘﻢ ﺑﻪ ﻫﻴﭻ ﻛﺴﻰ ﻣﺤﻞ ﻧﻤﻰ ذارم ﭼﻴﻜﺎر ﻛﻨﻢ ﺑﺎ ﺗﻮ ﻟﺒﺎس ﻗﺸﻨﮕﺎﺗﻮ ﻣﻰ ﭘﻮﺷﻰ وﻟﻰ ﻣﻨﻮ ﻣﻰ ﺑﻴﻨﻰ ﻣﻰ دزدی ﭼﺸﻤﺎﺗﻮ ﭼﻴﻜﺎر ﻛﻨﻢ ﺑﺎ ﺗﻮ ﻟﺒﺎس ﻗﺸﻨﮕﺎﺗﻮ ﻣﻰ ﭘﻮﺷﻰ وﻟﻰ ﻣﻨﻮ ﻣﻰ ﺑﻴﻨﻰ ﻣﻰ دزدی ﭼﺸﻤﺎﺗﻮ ﻣﻰ دزدی ﭼﺸﻤﺎﺗﻮ ﻣﻰ دزدی ﭼﺸﻤﺎﺗﻮ
متن آهنگ قاصدک از فرهاد پناهی با خودم باز توی جنگم زیر این ماه کامل کاشکی میشد تو ماه ببینم چی میخواد از من این دل دلم میخواد از غصّه ها رها باشم سبک مث پر روی ابرها باشم بدرد من شاید نمیخوره احساس یه قاصدک اما، شبیه سنگا شم یکی که عاشق بود دلو به دریا زد یکی به تنهایی به قلب غم ها زد بقول عاشق ها به هردو میگن مرد به من چی باید گفت که سر شدم از درد سنگه بغضم، نه مثل یه شیشه مثل ابری که بارون نمیشه هر شب اما اینجا میشینم ماه کنارم میشینه هر چقدر می درخشه بازم مثل تو ماه نمیشه دلم میخواد از غصّه ها رها باشم سبک مث پر روی ابرها باشم بدرد من شاید نمیخوره احساس یه قاصدک اما، شبیه سنگا شم یکی که عاشق بود دلو به دریا زد یکی به تنهایی به قلب غم ها زد بقول عاشق ها به هردو میگن مرد به من چی باید گفت که سر شدم از درد
متن آهنگ من که نمردم از علی عبدالمالکی اگر یه روز دلت گرفت خواستی با یکی حرف بزنی منو داری هرجای دنیا که باشی بدونکه تو قلب منی منو داری همه تنهات بزارن من که نمردم پشت سر جات بزارن من که نمردم نمیزارم دلتو بازی بگیرن خم به ابروت بیارن من که نمردم اگر خلوت شه یه روز دورو برت من خودم تنهای تنها پیشتم همه دردات روی دردام نفسم من خودم تا ته دنیا پیشتم اگه چشمات یه روزی بارونی شه همه ی شهرو به آتیش میکشم بزار قلبتم ازم دوری کنه مهم اینه که خودم نزدیکشم