خیلی جاها می بینم کاربرای هموطن میگن عربا ملخ خورن یا سوسمارخورن ... خب درسته منم قبول دارم اونا ملخ و سوسمار میخورن اما خودمون چی که مرغ یخ زده هورمونی و ... میخوریم حالا کدومش بهتره اون سوسماره که طبیعی رشد کرده و گوشت قرمز داره یا این مرغی که در دو هفته باد کرده و گوشتش مزه علف میده و با دو کیلو ادویه مزه میگیره واقعا شاید اون سوسماره پرخاصیتتره چون توی طبیعت رشد کرده! البته مثلا ماهی و میگو هم که میخوریم همش پرورشی هست و فرقی با کرم خاکی ندارن! نظر شما چیه؟! سوسماری که از بیابان شکار میشه مرغ هایی ماشینی که سرشار از هورمون هستند [
انتقاد و اعتراض شما رو می پذیرم ولی ، نوع بیانش رو نه، ما باید تغییراتی داشته باشیم ولی هیچ وقت دلیل نمیشه اهریمن و توران و دشمن بهتر ما باشن این ما بودیم که در طول تاریخ حتی بعد از شکست ها سر برآوردیم و هویت خودمون رو حفظ کردیم
مرغ محلی خیلی خوشمزست و طعمش با این مرغای ماشینی خیلی فرق داره ولی دیگه مرغ محلی گیر نمیاد و مجبوریم همین مرغای هورمونی رو نوش جان کنیم چون مرغ محلی خیلی گرونه مامان من دو سه تا مرغ و خروس داره هر کدومشون روزی دوهزار تومن خرج دون و آب و غداشونه .البته روزی یک تحم میذارند که اونم خیلی خوشمزه تر از تخم مرغای خریدنیه
خوب اگر مرغ و خروس توی باغچه و حیاط خونه رها باشند آشغال بخورند از مرغ یخی هم بد تره باید دانه ها و کنجاله های مقوی و خوب و میوه جات و سبزیجات تازه و تمیز و گاهی گوشت بدون چربی به مرغ داد تا هم تخم مرغ های خوشمزه و دو زرده بزاره و هم بعدا که سرش را بریدی گوشتش خوشمزه باشه ماهی و میگو هم اگه از دریای جنوب و اقیانوس باشه خیلی خوبه اما اغلب ماهی و میگو ها هم پرورشی شده اند و خواص زیادی ندارند بلدرچین هم که با خوردن پشه و مگس و سوسک گوشتش خوشمزه است ولی خوب چون از حشراته ، بدل نمیشینه اما همه اینا ده در صد گوشت سفید مورد استفاده مملکت را بزور تامین میکنند و ۹۰ در صد باید همان مرغ یخی اورمون دار بخورند