توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درستکردن شیره آن میتوانیم مدتزمان طولانیتری از این خواص بهرهمند شویم. مواد لازم: توت سفید: به میزان لازم آب: به میزان لازم طرز تهیه و دستور پخت: ۱. برای تهیه شیره توت سفید، توتهای شیرین و آبدار را انتخاب کنید. ۲. پس از تمیزکردن توتها، آنها را داخل ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید. ۳. بهتر است از قابلمهای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و لهکردن توتها راحتتر شود. ۴. مقداری آب روی توتها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبند و نسوزند. ۵. میوه توت خیلی سریع له میشود و آب میاندازد، اما شما با استفاده از یک کفگیر میتوانید این روند را تسریع کنید. ۶. وقتی توتهای لهشده خوب پخته شده و له شدند، آنها را از داخل یک توری رد کنید تا دانهها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود. ۷. برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید. ۸. حالا عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد. ۹. وقتی شیره به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود. ۱۰. شیره خنکشده را داخل بطری شیشهای خشک و تمیز ریخته و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.