مواد لازم -۱ پیمانه آب گلابی -۱ قاشق چایخوری آب لیموترش -۳/۴ پیمانه عسل -۱/۴ پیمانه شکر -۱ ساقه رزماری -۱ عدد زنجبیل پوست کنده -مقدار کمی پودر جوزهندی -یخ -آب گازدار طرز تهیه -آب گلابی، آب لیموترش، عسل، شکر، رزماری، زنجبیل و جوزهندی را درون قابلمه کوچکی با هم مخلوط کنید. آن ها را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بجوشند. پس از -۵ دقیقه شعله را کم کنید و هم بزنید تا شکر به طور کامل در مواد حل شود. -آن را از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. شربت را از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا خنک شود. -برای سرو، نصف پارچ را با یخ پرکنید، ۳ قاشق غذاخوری از این سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید. در صورت تمایل می توانید سیروپ بیشتری اضافه کنید تا کوکتل شیرین تر شود. منبع: سایت خبرنگاران جوان