آشپز و رستوران دار Tommy Tang در یک برنامه تلویزیونی تمام رموز آشپزی خود را بیان کرده است . در هر قسمت از این آموزش ها به سراغ یکی از غذاهای سنتی تایلندی می رویم که اسراری از ادویه های عجیب و غریب و البته سالم را در خود مخفی کرده اند! غذاهای تایلند به دلیل قرار گرفتن این کشور در میان چین و هند، آمیزه ای از غذاهای این دو کشور است. غذا در تایلند وعده مشخصی ندارد و معمولا بخارپز شده یا تفت داده می شود.غذای اصلی تایلند، برنج به ویژه برنج سفید است که تقریبا در همه وعده های غذایی استفاده می شود. پس از آن رشته، کاری، و نیز ماهی و میگو در غذاهای این کشور به وفور یافت می شوند. دلیل آن نیز وجود خلیج تایلند و هم چنین رودخانه های بسیار است که وابستگی غذاهای تایلندی را به موجودات و گیاهان دریایی نشان می دهد. خریدبابهترین قیمت منبع:www.118file