1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه پيتزا پيراشكى قلبى با خمير جادويى

شروع موضوع توسط miiss_taraneh ‏22/2/18 در انجمن غذاهای خارجی

  1. کاربر حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏19/2/18
    ارسال ها:
    1,522
    تشکر شده:
    1,357
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    [​IMG]

    پيتزا پيراشكى قلبى با خمير جادويى



    مواد لازم برای پيتزا پيراشكى قلبى :

    آرد 3 ليوان
    روغ مايع 6 قاشق غذاخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 1 عدد
    شير يا آب 1 ليوان
    خمير مايه 3 قاشق چایخوری
    شكر 4 قاشق چایخوری


    طرز تهيه پيتزا پيراشكى قلبى :

    خمير مايه، شير ولرم كه دست نسوزه و 2 قاشق چایخوری شكر را داخل ظرفى ريخته مخلوط كرده و 10 دقيقه اجازه مى دهيم تا مايه عمل كف كند بعد در ظرف ديگرى مابقى شكر، تخم مرغ، روغن و نمک را با هم مخلوط كرده تا يكدست شوند و خمير مايه آماده را با چند قاشق آرد مخلوط كرده و به مواد قبلى اضافه كرده هم زده و سپس مابقى آرد را كم كم اضافه كرده تا جايى كه خمير جمع و به دست نچسبد روى سطحى آرد بپاشيد و 10 دقيقه خمير را ورز بدهيد و روى سطح كار بكوبيد و باز كنيد كه خمير نرم و لطيفى بدست بيايد.



    بعد خمير را داخل كيسه نايلون در جاى گرم به مدت يک ساعت استراحت مى دهيم تا حجم خمير دو برابر شود و پف كند. اين خمير بسيار عالى و بافت و ماندگارى خوبى دارد و كار با آن بسيار راحت است و تا چند روز در يخچال می توانيد نگه دارى كنيد اين خمير ترد و سبک و مناسب براى انواع غذاها، پيراشكى، كلوچه، نان صبحانه، پيتزا و نان هاى شكم پر هست يا به تنهايى در روغن سرخ كنيد مى توانيد استفاده كنيد.
     
    Dorhato از این پست تشکر کرده است.