اگر زنی را نیافتهای که با رفتنش نابود شوی تمام زندگی را باختهای . این را منی میگویم که روزهایم را زنی برده است جایی دور پیچیده دور گیسوانش آویخته بر گردن سنجاق کرده روی سینهاش یا ریخته پای گلدانهایش باقی را هم گذاشته توی کمد برای روز مبادا
زن بودن زیاد هم پیچیده نیست کافیست عاشقانه نگاهت را خیره به نگاهش بدوزی برق ِ عشق را خواهی دید آری شورانگیز ترین و لطیف ترین معجزه آفرینش در نگاه ِ زن است #فریبا_دادگر
زیبایی نه از آن روی که مویت سیه است بل از آن روی که قلب پاکت خالص و بی هوس و بی گنه است ...... زیبایی نه از آن روی که لبهای تو گلرنگ بُوَد بلکه چون سینۀ مهرآمیزت خالی از وسوسه و خدعه و نیرنگ بُوَد ...... زیبایی نه از آن روی که لبخند ملیحی داری بلکه چون شور خروشان و صریحی داری …… زیبایی نه از آن روی که سیمای تو سرخ است و سپید بلکه چون آن دل دریایی تو همه آکنده ز مهر است و نوید است و امید ...... زیبایی نه از آن روی که دستان تو نرم است و لطیف بل از آن روی که دامان تو پاک است و عفیف ...... زیبایی نه که چون پیکر خوش نقش و ظریفی داری بلکه چون روح خوش اندیش و شریفی داری ....... زیبایی نه از آن روی که چشمان سیاهی داری یا چنین بارقه و برق نگاهی داری یا چنین صورت جذابِ چو ماهی داری بلکه چون سیرت عاری ز گناهی داری و چنین سینۀ سوزان و پُرآهی داری ...... زیبایی نه بدان سان که بدانند و بخواهند همه بل بدان گونه که من میدانم و بدان گونه که من میخواهم
فروغ فرخزاد: چون یک زن هستم برای موفقیت باید تلاش زیادی داشته باشم زیرا اگر شکست بخورم هیچ کس نمی گوید او نتوانست، همه می گویند زنان نمی توانند!
از مردی و مردانگی که فاصله بگیریم هیچ حسی حس زنانگی تو را نمیدهد اری براستی که زنانگی تو مردانگی مرا با خود گرفت و با خود برد و همه احساس مرا در حسرت عشوه گری و زیبایی صدای تو تنها گذاشت