1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه تاکوی ماهی و سالاد کلم

شروع موضوع توسط jasmine ‏23/1/16 در انجمن غذاهای دریایی

  1. طرز تهیه تاکوی ماهی و سالاد کلم



    [​IMG]



    تاکوی ماهی و سالاد کلم



    ماهی قزل آلا 2 عدد . روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری . سیر 2 حبه . خمیر فیلو مقدار لازم

    کلم بنفش خرد شده 1 لیوان . خامه ترش 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو و برگ گشنیز مقداری



    [​IMG]



    طرز تهیه : ماهی قزل آلا را پوست بکنید و فیله کنید ، روی گوشت ماهی نمک و فلفل بپاشید و ماهی ها را کباب کنید ، ماهی های کباب شده را با چنگال خرد کنید سپس با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کنید.



    [​IMG]



    داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید ، خمیر فیلو را به تکه های مربع شکل برش بزنید ، روی خمیرها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید به صورتی که به شکل کاسه شود ( اندازه خمیر باید به صورتی باشد که لبه های خمیر بیرون از قالب باشد ).



    [​IMG]



    داخل خمیرها را با مخلوط ماهی و سیر پر کنید سپس قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا زمانی که لبه های نان طلایی شود.



    کلم خرد شده را با خامه ترش ، آبلیمو ، مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید ، پس از آماده شدن تاکوها کلم خامه ای را روی تاکوها بریزید و با برگ گشنیز تزیین و سرو کنید.