دلم واس خالم تنگ شد . واقعا الگوی بزرگیه برام . خیلی دوست دارم شبیهش شم . همینقدر قوی و با اعتماد به نفس و با اراده . گرچه ظاهری وقتی عکسشو گذاشتم بلا استثنا همه گفتن مثه سیبی هستیم که از وسط نصف شده : )) البته نه ، از نظر من شبیه نیستیم و اون خیلی قشنگتره :) [ جسیکا آلبا رو دیدین ؟ همونه دقیقا : )) ] کاش میتونستم یه وقتایی برم پیشش . باید بیشتر و بیشتر ازش یاد بگیرم . مثه داداشم . اونم از وقتی رفت پیشش خیلی شبیهش شد . الانم داشت میپرسید خاله اومده بود چه خبر بود . و چشاش برق میزد از بس به این زن و کاراش اعتماد داره . باید برم پیشش باید ..
تو این فکرم خاله جان منم که الگوی منه خیلی مهمه مدیر دبیرستان دخترانه با پانصد نفر محصله و منو خیلی دوست داره و من مرتب میرم حونشون و در عوض دختر خاله هم خیلی مامان منو دوست داره
آیدا: این نام در سنسکریت اَیدا aydā ( مونث ایده ayda ) و به این معنی هاست: 1 - دارای هر چیزی که تازه سازی یا نیرو بخشی می دهد، حاوی هر چیزی که باعث طراوت یا تقویت می شود. 2 - واژه یا سخنی که با شادی بخشی پایان می یابد یا دارای آن می باشد. ( فرهنگ سنسکریت - انگلیسی مونیر ویلیامز، چاپ 1964 ص 233 ستون سوم ) عید نوروز