اون گوسفنده رو دیدید که کمکش میکنن از تو یه چاله دربیاد بعد بدو بدو میره خودشو میندازه تو یه چالهی دیگه؟ بله اون گوسفنده منم.
شیخ صدوق از حضرت على (ع) روایت کرده که از رسول خدا (ص) سؤال شد: اى رسول خدا بتول یعنى چه؟ از شما شنیده ایم که گفته اید مریم و فاطمه هر دو بتول هستند. پیامبر فرمود: بتول آن زنى را می گویند که حیض نمىشود؛ زیرا حیض براى دختران انبیا ناپسند است.[۳] همچنین در روایتی از امام باقر (ع) از پدرانش نقل شده که فرمودند: فاطمه (ع) دختر پیامبر (ص) طاهره نامیده شد؛ زیرا آن حضرت از هر نوع پلیدی پاک است و هیچ وقت خون حیض و نفاس ندیده است.[۴]
با سلام و خسته نباشید اگرچه ساختار کلی بدنی اولیاء الله تفاوت چندانی با مردم دیگر نداشته، اما این امکان وجود دارد که در برخی فعالیتها تفاوتهایی وجود داشته باشد. اینکه حضرت مریم(س) بدون تماس جنسی حامله میشود. اینکه فرزندش حضرت عیسی(ع) در گهواره سخن میگوید و حضرت ابراهیم از میان آتش میگذرد و ... اگرچه خلاف طبیعت بشری است، اما نقص نیست الله اعلم بالصواب
یکی نوشته بود: قبول داری که هر انسانی که تو زندگیش داره عذاب میکشه زندگی قبلیش گناه کار بوده؟ آقا قضیه خیلی دارک شد که یعنی ما قبل از این زندگی یه زندگی دیگه هم داشتیم؟ تناسخ مسئله ای نیست که بشه راحث اثباتش کرد
تناسخ به اینصورت که در این دنیا انجام شود وجود ندارد و اعتقاد به آن از نظر اسلام باطل است اما بعد از اینکه صد ها میلیارد سال دیگر همه کیهان انرژی خود را از دست داد و همه ماده کیهان بروی هم جمع و بیگ بنگ دیگری ایجاد شد همه چیز و منجمله خلقت ما دوباره تکرار میشود و این چرخه تاکنون بینهایت بار در گذشته تکرار شده و بینهایت بار در آینده تکرار خواهد شد البته الله اعلم
تناسخ رو اگه اشتباه نکنم هندیا بهش اعتقاد دارن. البته من اسلام شناس نیستم و اطلاعات مذهبیم هم بالا نیست. سعی میکنم که زیاد بهش فکر نکنم اما بحث کردن در موردش برام جذابه. یکی میگه تولد دوباره در این دنیا یکی میگه اگه به تناسخ اعتقاد داشته باشی بهشت و جهنم رو قبول نداری خلاصه که پاک گیج شدم
تناسخ به معنای وارد شدن روح انسان در بدن دیگر میباشد و از نظر اسلام باطل است ولی رجعت به معنای بازگشت در همان بدن قبلی وجود دارد و مورد قبول است ملا صدراى شيرازى به بهترين شيوه تناسخ را تعريف كرده است: هنگامى نفس از بدن جدا شود اگر به بدن انسان ديگرى تعلق گيرد به آن نسخ گويند و اگر به بدن حيوانى تعلق گيرد به آن مسخ گويند و چنانچه به جسم نباتى تعلق گيرد به آن فسخ گويند و در صورتيكه به جسم جمادى تعلق گيرد از آن به رسخ ياد مى شود. تناسخ از نسخ به معناى نقل است. تناسخ در دنيا به این معنايى كه گفته شد محال است. اما رجعت اين است كه بار ديگر روحى كه از بدن جدا شده پيش از قيامت ديگر بار به همان بدن برگردد و در اين مدت روح به بدن ديگرى انتقال نمى يابد . رجعت امرى همگانى نيست بلكه امرى اختصاصى است و تنها كسانى رجعت مى كنند كه ايمان خالص و يا شرك خالص رسيده باشند از اين رو بازگشت مجدد اين دو گروه به دنيا به منظور تكميل يك حلقه تكاملى براى گروه اول و پست ترين درجه انحطاط براى گروه دوم است. بازگشت اين دو گروه به جهان پس از مرگ درسى از عظمت الهى است كه مردم با مشاهده ى آن مى توانند به اوج تكامل معنوى نائل گردند.
یکی از دوستان مادرش لواشک درست کرده خیلی خوشمزه و تمیز و لذیذ تنها لواشکی که بهش اصلا به معده ام آسیب نمیزنه و خیلی با من سازگاره ۶ کیلو گرفتم دو ملیون شد مثلا بگم دو ملیون لواشک بده به لواشک نمیاد آخه