نه بسکی کم پول برا چار تا عکس ۳×۲ میگیرید قدیما با مداد سیاه روی فیلم روتوش میکردند که خیلیم کم پول میگر فتند و بعد با دستگاه آگراندیسمان چاپش میکردند که شما گمونم اونجوری بلد نیسی دائی من عکاسی داشت من همین ده پانزده سال پیش چند وقت شاگردش بودم فیلما رو تو تانک ظهور ظاهر میکردم و میخوشکوندم و دائی جان روتوش میکردند. البته اونم حالا دیژیتال شده برو بیائی داره
شاید خیلی مومن نمائی میکنید و میخواهید براه راست هدایتشون کنید خوششون نمیاد بهتره به ظاهر هم که شده همرنگ جماعت خانواده بشید و الا چطور ممکنه مادر بین بچه هاش فرق بزاره ؟ از نظر من محاله .
ادم رو پشیمون میکنن از قرض دادن .بابا از موقعیت اجتماعیت خجالت بکش ... پولش به درک ، اعتماد رو از بین میبری خوب
آدم وقتی درد دلش رو توی فضاي مجازی مینویسه طبیعیه که بقیه بخوان قضاوت کنن یا نظر بدن و نمیتونم مجبور کنم کسی نظر نده اما من مجبور نیستم جواب هر کسی رو بدم هر چند بسیار جواب دارم ولی تمایل ندارم پاسخ بدم و هر جور دوست دارید میتونید برداشت یا فکر یا قضاوت کنید من عادت دارم به این چیزها و خنثی هستم در بیشتر موارد
نه اصلا مجبور نیستید جواب هرکسی رو بدید من فقط بعلت اینکه خیلی برایتان غصه ام شد از سر دلسوزی یک نظری دادم که شاید بتونید دل مادرتونو بدست بیارید و من اصلا حنثی نیستم و روی مشکلات دیگران خیلی حساسم و دلم میخواد به عمق مطلب پی ببرم و راه حل پیدا کنم و برا همینه نظر میدم که صد در صد از روی خیرخواهیه
لعو جان سگی بگذار، ما هم مردمانیم بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یک دیگر نمانیم ، و تنها نمانیم
از اونجایی که آدمها رو نمیشناسید و صرفا از روی احساس خودتون میخواهید راهکار بدید بهتره اینکار رو نکنید قضاوت خیلی سخته و شناخت روحیه آدمها براحتی ممکن نیست
جدیدا کشف کردم نوع دوغ خیلی مهمه برخی دوغها شادی اوره و عین نسکافه عمل میکنه نمیذاره بخوابی و بعضی دوغها خواب آوره دیشب از نوع خواب آور خوردم و راحت خوابیدم چراغ خونه روشن بود وقتی بیدار شدم نگران بودم که ای وای دیر بیدار شدم همه جا روشن شده دیدم نه بابا تازه ساعت ۳ بامداد هست دو ساعت میخوابم انگار ۸ ساعت خوابیدم همش توهم اینو دارم که دیرم شده دیر بیدار شدم در حالی که اینطور نیست
خوب وقتی بطور مبهم اینجا درد دل میکنید طبیعی است که دیگرون میخونند و تحت تاثیر قرار میگیرند و هرکس یه فکری میکنه و دنبال راه چاره است بدون اینکه نظر بدی داشته باشند بقول شاعر چو عضوی بدرد آورد روزگار دگر عضو ها را نماند قرار