خیلی گرسنه ام دلم غذای خانگی میخواد خسته ام ولی بهتره یک غذایی بپزم ولی خوابم میاد از طرفی یخچال هم که خالیه وای خدا کی بتونم برم خرید اساسی یه خدمتکار رایگان تمام وقت بدون توقع لطفا حتما فردا میرم خرید دیگه
به مهمونای که فردا قرارِ بیان خونمون امیدوارم آخر هفته خوبی بشه + این باد و گرد و خاک کلا تمام زحمات تمیزکاری و دستمال کشی رو از بین میبره :/ به میز تلویزیون خیره شدم و به خاکی که روش نشسته ... منی که صبح با کلی ذوق تمیزش کرده بودم + بوی قرمه سبزی میاد تا فردا جا میوفته : )))
کاش شیراز بودم، هم شیراز باشی وُ هم قربانی باشه و هم .. : ) چی بهتر از این؟! و چی بدتر از این که جای منم خالی :دی وقتی قربانی شهر ما کنسرت گذاشت اولش بخاطر پوشش ساز زنای خانم مجوز ندادن ==))))))
یچا خوندم نوشته بود:《باور کنید غم وزن داره! وقتی غمگینی کندتر میشی، اگر دراز کشیده باشی نمیتونی بلند شی، راه رفتنی دوست داری پخش زمین شی. اصلا انگار دستگاه پرس داره بهت فشار وارد میکنه!》جدی همینه. ، چقد بعضی وقتا دماوندم..
به الطاف الهی فکر میکردم به آرامشی که خداوند منان عنایت کرده چند روز بود عصبی بودم درونم آشفته بود الحمدلله درست شد یه خواب خوبی هم دیدم چقدر خوب بود