اعتماد بنفس چیز باحالیه! نه سیرت زیبایی داره نه شخصیت جالبی نه حتی ظاهر، ولی اعتماد بنفسو چطور داره؟! ==)))) چشم ِ دلش ضعیفه یا از خودش خبر نداره؟! :/
خوبه آخری هم که باشم متوجه میشی کی دچار درد سر شده . من هر چه بگم بدیهی است شما با طرز فکر جالب و هوش سرشاری که دارید میپذیرید که واقعیته
سلام ، ضمن خیر مقدم بازگشت به تاپ فروم هنوز از راه نرسیده در این پست کیو بی سیرت و بی شخصیت و بی خبر از خود میفرمائید ؟ امام صادق(عليه السلام) فرمودند: «مِنْ عَلَامَاتِ شِركِ الشَّيْطَانِ الَّذِى لَايُشَكُّ فِيهِ اَن يَكُونَ فَحّاشاً لَايُبَالِى بِمَا قَالَ وَ لَا بِمَا قِيلَ لَهُ»؛ از علامت هاى حضور و شرك شيطان كه شكى در آن نيست، اين است كه كسى فَحّاش باشد كه باكى از آنچه گويد و از آنچه درباره او گويند نداشته باشد يعنى شيطان در نزد چنين شخصى حاضر و با او شريك است
علیک سلام حقیقتا یه بنده خدایی که شما نمیشناسیش و ربطی بهت نداره! ولی الان که برات سوال شُد، برای رفع ابهام میگم: اون شخصی که میگفتم از لحاظ اخلاقی رفتاری حتی ظاهری خودش جای سوال داشت ولی انگشتشو میگیره سمت بقیه و به تمسخر میگیره(دستِ پیش میگیری که پس نیفتی)! این واسه من همون سیرتیه که انچنان قشنگ نیست، وقتی ظاهرشم طبق معیارهای امروزی جامعه جای تمسخر داشت. اولا که فحاشی نبود، حقیقتی بود که دیدم مُلا انوش همه چی دان! :دی ثانیا، چه جالب! شگفتا! ذره ای برام حرف مردم اهمیتی نداره! من حیثالمجموع شیطان این اطرافه؟! : )) (البته حرفایی که میزنم بهش فکر شده ) یعنی این اطراف نیست؟ ولی خب به هر حال خودم حلش میکنم! + سبحان الله؟ از کجا فهمیدی دیگه دست از ریپلای زدن برنمیدارم؟==))) + به سوزن سوزن شدن دستم، وَیی :/