ایشان بیشتر تو بخش های سرگرمی فعال هستند که سایت ارسال های سرگرمی رو محاسبه نمی کنه، دلیل فعال بودنش رو از تعداد لایک هاش می تونی متوجه بشی
لئو لئو لئو تورو به جدت دس بردار.زندگی اصلا اونی نیست که تو فکر میکنی. بری...به افکار الانت و یکم چشات و باز کن و کل کل و بزار کنار. خداوکیلی عمرت کفاف این جنگولک بازیا رو نمیده . برو بالا و بالا تر
به این که کاش بتونم به تمام قصه های نیمه تموم گذشته پایان بدم .... شونه هام خسته اس از بار سنگینی که به دوش میکشه...
چقدر همیشه الکی به خودم سخت گرفتم، تازه الان تو این سن دارم تاثیرات منفیشُ حس میکنم و میبینم وقتی یکیُ میبینم که داره به شدت خودم سخت میگیره واقعا متاسف میشم براش چون مطمئنم هیچ جوری نمیتونم متقاعدش کنم که اشتباه میکنه (خودمُ هیچکس نتونست متقاعد کنه)
به اینکه چرا از هر حرفی میخوایم یه منظور و هدفی در بیاریم؟ شاید واقعا خیلی افراد خیلی کلماتشون و از روی عادت از روی ساده بودنشون از روی کم عقل بودنشون از روی نا بلد بودنشون میزنن. فهمیدن زیادی و درک بالا بعضی وقتا دردناکه و کم کم...کم کم میتونه خیلی چیزایی و که هست و کم رنگ کنه و گاهی اوقات هم از آدم بگیره